Haywardas: „Vėl jaučiuosi esąs atletas“

2018-05-13 21:22
Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix
  • Gordonas Haywardas atskleidė, jog kiekvieną dieną atlieka bėgiojimo pratimus, šiek tiek dirba su svorių kilnojimu

  • Užtikrino, kad reablitacija einasi pagal planą

Po sunkios traumos reabilitaciją tęsiantis Bostono „Celtics“ puolėjas Gordonas Haywardas pasidalino džiugiomis naujienomis su savo sirgaliais.

„Žinau, jog visiems smalsu, kaip klostosi mano reabilitacija. Viskas einasi tikrai gerai ir galiu džiaugsmingai pranešti, jog vėl jaučiuosi esąs atletas“, – asmeniniame bloge rašė Haywardas.

„Pastarąsias dvi savaites buvau Indianapolyje ir ten gerai progresavau. Viešbučio kambarį palikdavau 9:30 ryte ir negrįždavau iki šeštos vakaro. Darome daug fizinės terapijos, bėgiojimo pratimų, šiek tiek dirbame su svoriais ir tuomet laukia kelių valandų darbas ant parketo“, – dienotvarke pasidalino krepšininkas.

Gordon Hayward

Gordon  Hayward
Komanda: Boston Celtics
Pozicija: SF
Amžius: 28
Ūgis: 203 cm
Svoris: 94 kg
Gimimo vieta: JAV

„Tai visa darbo diena ir tai atlieku kiekvieną dieną. Be jokių abejonių judu į priekį, kaip ir buvo planuota bei progresuoju tikrai gerai“, – optimistiškai įrašą užbaigė Haywardas.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.