LiAngelo toliau nepraranda optimizmo: „Noriu žaisti „Lakers“, su broliu esame neįveikiami“

2018-05-14 09:46
Nuotr.: fotodiena.lt/J. Elinskas
Nuotr. fotodiena.lt/J. Elinskas

Sezoną Lietuvoje baigęs ir Los Andžele NBA naujokų biržai besiruošiantis LiAngelo Ballas ir toliau nepaiso prognozių atvirai tikėdamasis, jog jo pavardė birželio mėnesį Niujorke vis tik bus ištarta.

ESPN radijo laidoje viešėjęs LiAngelo teigė ir toliau besitikintis „Lakers“ dėmesio bei šanso prisijungti prie savo brolio Lonzo.

„Lakers“ be jokios abejonės yra mano prioritetas, noriu žaisti su savo broliu. Kiek kartų su Lonzo žaidėme kartu, mes niekada nepralaimėjome. Taip pat nutiks ir tuomet, jei dabar žaistume kartu. Dabar mes esame dar greitesni, stipresni ir geriau jaučiame žaidimą. Būtume puikus tandemas. 

Šį sezoną metami dvitaškiai

52%
30,7
Pataiko: 30,7
Taiklumas: 51,7%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 43
Blogiausias pasiekimas: 22
Daugiausia pataiko: Julius Randle

Žaisiu ir kitose komandose, jei jos mane pasirinks, nematau nieko blogo dėl to, bet mano prioritetas yra „Lakers“, noriu žaisti su broliu“, – ESPN radijuje sakė LiAngelo.

Didžiausiomis šių metų NBA naujokų biržos žvaigždėmis yra laikomi tokie vyrukai kaip DeAndre Aytonas bei Luka Dončičius, tačiau nepaisant beribio Ballų šeimos optimizmo, LiAngelo nefigūruoja netgi tarp 60-ies talentų, kurie gali išgirsti savo pavardę.

Visgi savo lūkesčius ir toliau viešai demonstruoja LaVaras, besitikintis ateityje „Lakers“ komandoje pamatyti visus tris savo sūnus.

LaVaras, kalbėdamas apie pagrindinius savo ateities planus, iškart prakalbo apie Gelo.

„Pirmas žingsnis yra Gelo patekti į „Lakers“. Nežiūrėkite, kad aš jo tėvas, kuris visada teisus. Žiūrėkite, ką aš jums duodu. Jums reikia dar geresnio metiko nei Lonzo ir aš jums jį duodu. Trise mano berniukai yra neįveikiami, štai ką stengiuosi žmonėms pasakyti“, – tikino Ballų šeimos galva.

„Betsafe-LKL“ pirmenybėse LiAngelo šį sezoną vidutiniškai rinko po 12,6 taško, atkovojo po 2,9 kamuolio ir fiksavo 8,9 naudingumo balų vidurkį.



Komentarai:

Teisingai jis sako
Tsakan,dva debila-eto syla...
2018-05-14
-4
Atsakyti
Anonimas
rezultayviausia slkl zaidejas buvo, bet nedominavo :D
2018-05-14
-6
Atsakyti
Cercas
Jis geriausiu atveju yra Juventus lygio legionierius. NBA tiks su play station gali pazaist. Jis net LKL nedominavo, tai ką jis veiks NBA? Nugaryte los prieš nba sunkius kraštus. PASIGINTI negali dėl trumpų rankų, lėtumo, be šansų.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-14
+1
Atsakyti
Lavar
Man tie ballai kazkaip zalgirio fanus primena labai,kalba nesamones metai is metu kokie jie geri, bet kaip dauzo juos eurolygoje taip dauzo apart vieno sharo sezono, o patys zvengia is ballu kad sneka apie nba jie, nors patys tai pat gyvena iliuziju pasaulyje. Na remiuosi pastaraisiais desimtmeciais ir ju istorija.
2018-05-14
-5
Atsakyti
.
Next
2018-05-14
-1
Atsakyti
Aha
dar geresnio metiko nei Lonzo - geras anekdotas.
2018-05-14
+4
Atsakyti
Anonimas
Jau negana to , kad nepakvietė i stovykla, vistiek dar tikisi lakers lost

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-14
-1
Atsakyti
Nba tikrai nepateks
Tai yra pabaigos pradzia Ballu cirko, vienas vyr. broliu pateko i NBA ir viskas, tuo baigta. Sitie du jauneliai i lyga tikrai nepateks, laikysis dar ant realybes sou ir kazka darys su savo vaiku lyga, tegul ten su paugliais uždirbineja pinigus, negaila, kol nebankrutuos.
2018-05-14
-2
Atsakyti
Galetu dar pakentet sezona ar du. Sitas netoks beviltiskas ir tingus kaip jaunelis. Patobuletu europo ar pletojamo lygo irodytu ko vertas gal ir prasimustu i nba tada

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-14
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 9

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.