Greenas liko sužavėtas LeBrono atminties galimybėmis, Curry pamėgino tai pakartoti

2018-05-15 10:23
Nuotr.:

„Golden State Warriors“ krepšininkai matė LeBrono Jameso interviu po pirmųjų Rytų konferencijos finalo rungtynių ir jo atsakymą, kuriuo ta spaudos konferencija pagarsėjo.

Jamesas atsakydamas į vienos žurnalistės klausimą pademonstravo puikią atmintį, detaliai atpasakodamas vienos atkarpos įvykius. 

Draymondas Greenas žurnalistų buvo paklaustas apie minėtą Jameso atsakymą ir neslėpė susižavėjimo.

Stephen Curry

Stephen  Curry
Stephen  Curry
MIN: 31.97
PTS: 26.11 (60.36%)
REB: 5.14
AS: 5.91
ST: 1.61
BS: 0.2
TO: 3.02
GM: 56

„Tada jis turėjo gauti daugiau nei paprastus aplodismentus. Jam turėjo ploti atsistoję. Kartais stebiu daug rungtynių, kartais visai nestebiu. Aš dažniausiai prisimenu, kas vyko vienu ar kitu metu, bet tai, ką parodė LeBronas, buvo įspūdinga. Aš sužavėtas“, – sakė Greenas.

Tuo metu Stephenas Curry buvo paprašytas padaryti tą patį, ką padarė LeBronas. Tiesa, šiam bandymas susiklostė ne taip sėkmingai.

„Nestatykite manęs į šią padėtį, – pradėjo Curry. – Gerai pamenu pirmą ataką, nes susimoviau. Jamesui Hardenui buvo pastatytos dvi užtvaros, turėjau susikeisti ginamaisiais, bet to nepadariau ir Hardenas pataikė metimą.“

Curry mėginimas pakartoti Jameso kalbą:

Jameso komentarai:



Komentarai:

ZF
Niu nlb pavyko :D
2018-05-15
-11
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.