Sirgalių šėlsmu Belgrade susižavėjęs Milaknis: „Net pats ant suolo lingavau“

Jonas Miklovas
„BaskeNews.lt“ iš Belgrado (Serbija)
2018-05-20 21:06

„Matėme, kad sirgaliai jau nuobodžiavo, jiems reikėjo sukelti emociją. Taip ir gavosi“, – taip po rungtynių tinklalapiui „BasketNews.lt“ Artūras Milaknis įvardijo atkarpą, kai „Žalgiris“ ketvirtajame kėlinyje išbarstė 24 taškų persvarą ir Maskvos CSKA ekipai vos neleido perlaužti rungtynių.

Vis tik kauniečiai sugebėjo iškovoti pergalę, kuri „Žalgiriui“ leido finišuoti trečioje pozicijoje, taip užbaigiant fantastišką klubo žygį elitiniame turnyre. 

Nenuostabu, kad po tokios istorinės pergalės kauniečių rūbinėje vyravo itin gera nuotaika. Po mačo daug juokavo ir Milaknis su greta sėdėjusiu komandos kapitonu Pauliumi Jankūnu. 

Foto galerija

Milas „Žalgirio“ gretose rungtyniauja jau septintąjį sezoną, o Jankūnas 14-ąjį. Nors Eurolygoje trečiosios vietos laimėtojai bronzinių apdovanojimų negauna, tokia simbolinė pergalė šiems kauniečiams turi didelę svarbą.

Nenuostabu, kad ji bus paminėta tinkamai, sakė Milaknis.

„Reikia paminėti. Sezonas nesibaigė, negalima paleisti vadžių. Aišku, kas už Lietuvos ribų, tas nesiskaito. Vadžių nepaleisime, žinome, kas laukia. Kažkaip paminėti tikrai reikia. Pavardžių neminėsime, kas pas mus labiausiai švenčia. Manau, nakvoti daug kas neis. Visi švęs, tikimės ir Kaunas švęs“, – pasakojo snaiperis.

Kauniečius ir vėl palaikė solidi sirgalių armija, kurių, iš pažiūros, buvo netgi daugiau nei pusfinalio rungtynėse su Stambulo „Fenerbahče“. Po rungtynių žalgiriečiai ir trenerių personalas patraukė link jų ir kartu atliko vadinamąją vikingų skanduotę.

Jausmas tai darant su savo sirgalių armija finalo ketverte, anot Milaknio – puikus.

„Tikrai geras. Šiandien tai jautėsi, atrodė, visa arena tik mūsų sirgalių. Visą savaitgalį jie šauniai atstovėjo. Malonu, kad jų tiek privažiavo, nes kelionė čia sudėtinga. Manau, kad šventė ir jiems buvo, ir mums. Ačiū, nes atmosfera ir rungtynėse, ir prieš jas buvo fantastinė. Net pats ant suolo lingavau“, – prisiminė kaunietis.

Milaknio komentarai po rungtynių:

Šaro emocijos po rungtynių:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.