Linksmą Jankūno interviu klausimu paįvairino Daviesas

Tomas Vanagas
„BasketNews.lt“ iš Belgrado (Serbija)
2018-05-20 21:17

Kauno „Žalgirio“ rūbinėje, iškart po laimėtos trečiosios vietos Eurolygos finaliniame ketverte, tvyrojo puiki nuotaika, o smagumai aplink Paulių Jankūną vyko ir jam duodant interviu žurnalistams iš Lietuvos.

Šalia kapitono sėdėję Antanas Kavaliauskas ir Artūras Milaknis ne kartą replikavo Jankūno atsakymus, o iš rūbinės kampo priėjęs Brandonas Daviesas ėmė puolėją filmuoti bei gavo progą lietuviškai užduoti klausimą.

„Tu storas?“ – Jankūno užklausė Brandonas, kuriam klausimą pakuždėjo Kavaliauskas.

Foto galerija

„Aš, kaip ir tu, ne storas“, – nepasimetė Jankūnas.

„Gerai, gerai“, – atsakė Brandonas, prajuokinęs visą lietuvių trijulę: Jankūną, Kavaliauską ir Milaknį.

Jankūnas prizinės vietos Eurolygoje laukė 15 sezonų. Po šio pasiekimo jis džiaugėsi ir pabrėžė, kad tokį laimėjimą privalu deramai atšvęsti.

– Pauliau, ką galite pasakyti apie rungtynes?
– Manau, kad rungtynės tikrai buvo įdomios. Mums gal pabaigoje nelabai, bet fanams turėjo patikti (šypsosi). Tokia yra mūsų savybė – jeigu pradžia gera, tai pabaiga bus bloga. Tai vėl pasikartojo. Smagu, kad laimėjome. Tos intrigos galėjo ir nebūti, galėjome sužaisti protingiau, solidžiau.

– Trečiąjį kėlinį laimėjote 15 taškų persvara.
– Manau, kad trečiajame kėlinyje suveikė užsivedimas, charakteris, noras laimėti šias rungtynes. Daug kas kalba, kad tos rungtynės nėra svarbios, bet mes čia dalyvaujame pirmąjį kartą, tad mums jos – labai svarbios.

– Rungtynių pabaiga sudegino daug nervų?
– Ne tik nervų, bet ir riebalų ląstelių daug sudegė.

– Ką treneris sakė po rungtynių?
– Nieko per daug po tokių rungtynių nesakė. Atėjo Songaila ir pasakė, kur yra paruošti stalai ir kur važiuosime švęsti. Daugiau nieko nereikia sakyti – jau laimėjome. Reikia teisingai paminėti šią akimirką. Nežinome, kiek ilgai jaunimui dar jos reikės laukti. Aš turbūt penkiolikos metų nebelauksiu.

– Ką pačiam reiškia trečioji vieta?
– Man asmeniškai tai labai daug ką reiškia, ypač dėl to, kad tai pasiekta su mano komanda, su Kauno komanda. Po tų visų bėdų, labai džiugu, kad „Žalgiris“ 4-5 metus dirba labai profesionaliai. Tiek Paulius Motiejūnas, tiek trenerių štabas daro tokius dalykus, kad klubas eitų pirmyn.

– Koks įspūdis apie Belgradą, apie tai, kad „Fenerbahče“ aistruoliai palaikė „Žalgirį“?
– Tikrai smagu. Tai gera, nauja patirtis. Gaila, kad pusfinalis nesusiklostė. Tai buvo dėl patirties trūkumo. Nebuvo baimės, tiesiog buvo noras kažką gero kuo greičiau padaryti ir perdegėme. Buvome susikaustę. Finalinis ketvertas labai geras, labai daug fanų. Noriu jiems padėkoti, jie atvažiavo iš Lietuvos. Tikrai jie parodė, kad mylį „Žalgirį“. Ir buvę čia, ir ir likę Lietuvoje.



Komentarai:

djgaffer
Puiki atmosfera buvo viena iš didžiausių priežasčių laimint bronzą.Šitas video puikiai tą parodo.Pats Jankūnas reabilitavosi po pusfinalio ir sužaidė taip,kaip visada.Tiesiog jis negali prastai sužaisti dviejų rungtynių iš eilės.Čia jau ir patirtis savo daro.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-21
-2
Atsakyti
ee ee
geras cia buvo :D
2018-05-20
-1
Atsakyti
Anonimas
Atvirai tyčiojasi iš Lietuvos tupanas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-20
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.