NBA niekaip neatsiskleidžiantis graikas nori žaisti ir rinktinėje, ir vasaros lygoje

2018-05-23 18:34
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Prieš dvejus metus NBA naujokų biržoje aukštu 13 šaukimu pasirinktas, tačiau Sakramento „Kings“ komandą nuvylęs Georgios Papagiannis ketina aktyviai ruoštis kitam sezonui. 

Sutartį su Portlando „Trail Blazers“ ekipa turintis graikas pats pasisakė ketinantis rungtyniauti NBA vasaros lygoje.

Tiesa, šis jo sprendimas gali atsiliepti Graikijos rinktinei, kuriai Papagiannis atstovavo praėjusiame Europos čempionate. 20-metis centras norėtų vėl žaisti nacionalinėje komandoje, tačiau vis dar nėra įsitikinęs, ar jam tai pavyks.

Georgios Papagiannis

Georgios  Papagiannis
Georgios  Papagiannis
MIN: 7.15
PTS: 2.12 (42.86%)
REB: 2.18
AS: 0.53
ST: 0.24
BS: 0.35
TO: 0.47
GM: 17

„Myliu Graikiją, man patinka žaisti rinktinėje, bet šie metai buvo sunkūs. Kalbėjau su federacijos prezidentu, kuris jau informuotas, jog vasarą būsiu JAV. Visgi agentas kalbasi su komanda, kad dar suspėčiau žaisti ir rinktinės languose, ir vasaros lygoje“, – sakė Papagiannis.

Šį graiką prieš dvejus metus mainų būdu iš Fynikso „Suns“ komandos gavo Sakramento „Kings“, tačiau jau tada Kalifornijoje šis klubo ėjimas buvo pasitiktas priešiškai, tąkart tokios galimybės iššvaistymu kviečiantis Papagiannį piktinosi ir tuometinė komandos žvaigždė DeMarcusas Cousinsas.

Visgi po pusantrų metų trūko ir „Kings“ komandos vadovų kantrybė – krepšininkas buvo atleistas.

Galiausiai Papagiannį po savo sparnu priglaudė „Blazers“, šiam pasiūliusi dvejų metų sutartį. Kitą sezoną jis uždirbs pusantro milijono JAV dolerių.

Tiesa, nepaisant kontrakto, Papagiannis „Blazers“ klube sužaidė vos vienas rungtynes. Iš viso per visą sezoną, 17 susitikimų, šį sezoną centras iš Graikijos vidutiniškai pelnė po 2,1 taško ir atkovojo po 2,2 kamuolio.

Papagiannis yra aukščiausiai kada nors NBA naujokų biržoje pašauktas graikas. Palyginimui, Giannis Antetokounmpo 2013 metais buvo šaukiamas 15-as.



Komentarai:

giannis antetokounmpo atkirto sitam :D https://www.youtube.com/watch?v=TI9UpTY0...
2018-05-23
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.