Susidomėjimo iš NBA turintis Motiejūnas pasakojo apie „Žalgirį“ ir Lietuvos rinktinę

2018-05-24 19:12
Nuotr.: sina.com.cn
Nuotr. sina.com.cn

Donatas Motiejūnas turi susidomėjimo iš NBA ekipų, tačiau jeigu stipriausios pasaulio lygos komandos siūlys tik minimalios vertės kontraktus, tuomet aukštaūgis į juos nesižvalgys.

Motiejūnas tokiu atveju rinksis tarp Europos ir Kinijos klubų pasiūlymų. Jam susidomėjimą jau rodo Šandongo „Golden Stars“, kurioje jis praėjusį sezoną Kinijos lygoje rinko po 23,6 kamuolio ir 12 atkovotų kamuolių.

„Yra susidomėjimo iš NBA, taip pat mano buvusi komanda Kinijoje nori, kad aš sugrįžčiau. Mano agentas šiuo metu kalbasi su Kinijos komanda, o su NBA klubais bus galima tartis tik nuo liepos mėnesio. Jeigu NBA nebus didelio susidomėjimo ir vėl siūlys minimalų kontraktą, tai nematau problemų žaisti Europoje ar Kinijoje. Tie metai, kuriuos NBA praleidau ant suolo, mano karjeroje yra nelabai malonūs“, – radijo stoties „Radiocentras“ eteryje kalbėjo Motiejūnas.

Vidurio ir sunkiojo krašto puolėjo pozicijose rungtyniaujančio krepšininko buvo paklausta apie galimybę apsivilkti Kauno „Žalgirio“ ir Lietuvos rinktinės marškinėlius.

„Jeigu „Žalgiris“ pakvies, tai pasižiūrėsime. Noriu „Žalgirį“ pasveikinti su šio sezono pasiekimu, tikrai džiaugiuosi, ir pats, ir visa mano šeima už juos labai sirgome. Dėl rinktinės, tai pažiūrėsime, laiko dar yra nemažai. Viskas susidėlios. Mano vasara nėra labai užimta“, – pasakojo Motiejūnas.

Puolėjas teigė, kad jeigu į LKL finalą pateks Kauno „Žalgiris“ ir Vilniaus „Lietuvos rytas“, tuomet jis apsilankys „Žalgirio“ arenoje vyksiančiose rungtynėse.

Pokalbis su Motiejūnu:



Komentarai:

Donatai
Gal jau tu nenorek zaisti rinktineje. Nuvaziuok pailseti kur nors su Salciute ir viskas:)))

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-25
-6
Atsakyti
lakers ketina donatui duoti 2metu/9milijonu kontrakta sia vasara! https://www.youtube.com/watch?v=TI9UpTY0...
2018-05-24
-4
Atsakyti
ka
o koks europoj Vidutiniskas atlyginimas?
2018-05-24
+2
Atsakyti
ka
ai nesvarbu kokie ten minimumai. tegu sabniai zaidzia uz minimuma. as europoj uz vidurki pazaisu
2018-05-24
-11
Atsakyti
ka
o koks NBA minimumas?
2018-05-24
+2
Atsakyti
ka
teisingai. ir as neisiu i NBA uz minimuma. dar nieks neskambino, bet jai paskambintu tai tikrai neisiu.

toliau laukiu skambuciu
2018-05-24
+6
Atsakyti
kunigas
Keista kad tikisi nba daugiau uz minimuma gaut.Sunku patiket kad ten gali patekt

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-24
+9
Atsakyti
djgafferNu nežinau,visų beveik žaidėjų svajonė yra žaisti NBA.Net jei pasiūlys tą minimumą,tegul eina,savo darbu ir žaidimu įrodo,kad gali dar nemažai nuveikti,o tada jau gaus didesnį kontraktą.Nebent jam pinigai dabar prioritetas.Tai tada taip,tik Kinija lieka.Nors turėdamas tiek potencialo ir jau patirties,galėtų dar NBA nemažai nuveikti.Svarbu tik,kad darbo nebijotų.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Pirma tai jis jau zaide tam nba, antra svajone cia beveik visu amerikonu bet ne apskritai zaideju. Ir trecia, karjera trumpa o gyvent reiks ir po jos, tai jau geriau imi didesnius pinigus ir net gi lengviau zaist dar nei uz mazesnius pinigus sildyt suolo gala.
2018-05-24
-3
Atsakyti
djgaffer
Nu nežinau,visų beveik žaidėjų svajonė yra žaisti NBA.Net jei pasiūlys tą minimumą,tegul eina,savo darbu ir žaidimu įrodo,kad gali dar nemažai nuveikti,o tada jau gaus didesnį kontraktą.Nebent jam pinigai dabar prioritetas.Tai tada taip,tik Kinija lieka.Nors turėdamas tiek potencialo ir jau patirties,galėtų dar NBA nemažai nuveikti.Svarbu tik,kad darbo nebijotų.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-24
+7
Atsakyti
teisingai masto zmogus,karjera trumpa,reikia apsirupinti.poto kai del agento fokusu nuplauke milijoninis kontraktas nba reikia kazkaip klot pagrinda ateiciai,todel nenustebciau jei vel pasuktu i kinija.jam irodinet nelabai kazka reikia,viska pasako sumos kurias jam siulo.paimkit ta pati kevala,ar kinijoj jis gautu bent puse milijono? :) su sveikata panasu kad viskas ok,zaidybinis ritmas vel igautas taigi sedet nba ant suolo nera jokios prasmes.
2018-05-24
+3
Atsakyti
Amžinai juo visi domisi bet galiausiai sėdi prie suskilusios geldos Kinijoje. Bernaitis ryšiai pernelyg geros nuomonės apie save ir dar nebučiau toks tikras ar jis reikalingas rinktinėje. Sabonis, Birutis, Bendžius, Mačiulis, Masiulis,Sedekerskis, Ulanovas. Konkurencija milžiniška

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-24
-1
Atsakyti
hm
neidomus zmogus kaip reta
2018-05-24
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 12

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.