Su fantastišku sezonu Dončičių pasveikinęs Pau Gasolis: „Laukiu tavęs NBA“

2018-05-25 23:02

Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) rungtyniaujanti Ispanijos žvaigždė Pau Gasolis akylai stebi, kas dedasi krepšinyje jo šalyje bei žavisi pasakišką sezoną žaidžiančiu Luka Dončičiumi. 

Šiam 19-mečiui besižeriant vieną individualų apdovanojimą po kito, Gasolis socialiniame tinkle „Twitter“ skyrė sveikinimo žodį Madrido „Real“ vunderkindui. 

„Luka, sveikinu su neįtikėtinu sezonu. Laukiu artimiausiu metu tave pamatyti NBA“, – anglų bei ispanų kalbomis rašė San Antonijaus „Spurs“ aukštaūgis, tuo pačiu skatinęs ryškiausią Europos jaunąją žvaigždę pasiryžti sprendimui persikelti už Atlanto.

Pau Gasol

Pau  Gasol
Pau  Gasol
MIN: 23.2
PTS: 9.82 (53.64%)
REB: 7.83
AS: 3.09
ST: 0.29
BS: 0.98
TO: 1.38
GM: 82

Dončičius yra padavęs paraišką dalyvauti NBA naujokų biržoje, kurioje jam yra prognozuojamas vienas iš pirmųjų šaukimų, tačiau pats jaunuolis tikino dar nėra galutinai apsisprendęs ar joje dalyvaus. Tai jis ketina padaryti artimiausiu metu.

Skaičiuojant nuo rudens, „Real“ vedlys pelnė daugiau nei 10 įvairių trofėjų: laimėjo Europos čempionatą ir Eurolygą, tapo Eurolygos ir Ispanijos reguliariojo sezono MVP, buvo pripažintas Eurolygos finalo MVP, antrus metus paeiliui laimėjo Eurolygos „Kylančios žvaigždės“ apdovanojimą bei buvo įtrauktas tarp geriausių turnyrų, kuriuose dalyvavo, žaidėjų.

Dončičiaus sezono apdovanojimai:



Komentarai:

antanas
Dar gavo metu kekses apdovanojima

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-26
Atsakyti
djgaffer
Kiti žaidėjai per karjerą tiek nelaimi,o čia vos per metus.Neįtikėtini rezultatai.Nežinau,kas gali nutikti,kad į NBA neitų.Čia jau grynai viską laimėjo,tai nėra ką įrodinėti.Lieka tik kilti aukščiau,o aukščiau tik NBA.Dar metus žaisti Europoje būtų jo klaida,nes per tuos metus daug nutikti gali.Todėl tik į NBA,kol yra pats pakilimas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-26
+2
Atsakyti
Expert
Redikas tokia karjera galejo turet tokia pati

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-25
-1
Atsakyti
Anonimas
viska praktiskai laimejo liko tik acb ;d
2018-05-25
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.