Mačiulio klubo liapsusas: pamiršo atkrintamosioms įregistruoti vieną klubo lyderių

2018-05-26 14:08
Nuotr.: VTB League
Nuotr. VTB League

Absurdiškai apsikvailinęs Jono Mačiulio atstovaujamas Krasnodaro „Lokomotiv“ klubas likusią sezono dalį bus priverstas verstis be vieno lyderių Ryano Broekhoffo. Rusijos žiniasklaida trimituoja, jog „Loko“ per neapdairumą pamiršo vėl įtraukti australą į sudėtį.

Jam patyrus nykščio traumą, Krasnodaro ekipa į savo gretas pasikvietė Mačiulį ir dėl perpildytos sudėties išregistravo žaisti negalintį Broekhoffą, kurio pavardė vėliau turėjo vėl atsirasti tarp kitų komandos krepšininkų.

Visgi „Lokomotiv“ pražiopsojo nustatytą terminą ir taip Broekhoffas liko už komandos penkioliktuko ribų. VTB Vieningoje lygoje oficialiai jis išregistruotas kovo 7-ąją. 

Ryan Broekhoff

Ryan  Broekhoff
Komanda: Krasnodaro Lokomotiv
Pozicija: SF, SG
Amžius: 27
Ūgis: 197 cm
Svoris: 98 kg
Gimimo vieta: Australija

Broekhoffas šį sezoną Europos taurėje vidutiniškai pelnė po 12,3 taško, atkovojo po 5,5 kamuolio, atliko po 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 16,4 naudingumo balo.

VTB Vieningoje lygoje jo statistiniai rodikliai buvo žemesni: vidutiniškai po 8,1 taško, 4 atkovotus kamuolius, 1,1 rezultatyvaus perdavimo bei 11,9 naudingumo balo per susitikimą.

„Lokomotiv“ jau pradėjo žygį atkrintamosiose ir pirmajame ketvirtfinalio mače savo aikštėje 66:79 nusileido Maskvos srities „Chimki“. Antrasis susitikimas šiandien vyks Maskvoje.



Komentarai:

antanas
Cia niekis. Saras per gerimus kartais nesupranta kada treniruotes kada varzybos

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-26
+6
Atsakyti
Serbentautas
Omg :) o su tokiu žaidėju konkurencingoje lygoje tikrai galėtų žymiai labiau pasispardyti :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-26
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.