Klaipėdiečių antausį priėmęs Giedraitis: „Neptūnas“ labiau norėjo“

Vilius Stalgaitis
„BaskeNews.lt“
2018-05-28 21:54

Vilniaus „Lietuvos rytas“ buvo nusiteikęs „Betsafe-LKL“ pusfinalio seriją pradėti pergalingai, nebekartojant ankstesnių metų klaidų, tačiau šį vakarą „Siemens“ arenoje triumfavo svečiai.

Pirmoje pusfinalio akistatoje nebuvo vienos dominavusios komandos, tačiau kritiniu metu rungtynių vadeles savo rankose laikė „Neptūnas“.

„Pritrūko laiko“, – po mačo rūbinėje atsiduso Rokas Giedraitis.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
11
Naudingumas
18
Atkovoti kamuoliai
8
Rezultatyvūs perdavimai
2

Ketvirtojo kėlinio viduryje vilniečiai dar pamėgino kabintis, kuomet per 30 sekundžių žaibiškai pelnė 7 taškus iš eilės (65:70), bet „Neptūno“ stuburas antradienio vakarą buvo tvirtesnis.

Ši serija pradėjo klostytis ne taip, kaip buvo prognozuota. Prieš šios poros kautynių startą daugelis „Lietuvos rytui“ prognozavo pergalę ir vietą finale, tačiau dabar svarstyklės nusvirusios į kitą pusę.

Ar tokios kalbos vilniečiams galėjo kišti koją?

„Nemanau, žinome, kad tai yra pusfinalis, o pernai ir dar ankstesniais metais į finalą nepatekome. Esame motyvuoti. „Neptūnas“ mus išdūrė tokiose lengvose situacijose, kad Simas Galdikas iš viršaus dėjo ir dėjo“, – nusivylęs pripažino Giedraitis.

Jei motyvacijos „Lietuvos rytui“ šiame mače netrūko, tai energijos ir užsivedimo, veikiausiai, taip. Mėlynai balti Kazio Maksvyčio auklėtiniai energija spinduliavo viso susitikimo metu ir rungtynėse išsilaikė nepaisant dažnų klaidų (23).

Kitoje pusėje – bedvasis „Lietuvos rytas“, lemiamu metu priėmęs mirtinus „Neptūno“ smūgius. Namų pranašumas prarastas, dabar metas dėl jo kautis trečiadienį Klaipėdoje.

„Jie labiau norėjo. Sunku pasakyti ant karštųjų. Reikia žiūrėti, analizuoti. Niekas neprarasta, tik praradome salės pranašumą. Trečiadienį atiduosime viską, kad susigrąžintume tai, kas prarasta“, – sakė Giedraitis.



Komentarai:

Profas
Kad Giedraitis visiškas begalvis. Bėk ir mesk žaidimui tinkamas, bet protinga krepšinį žaidžiančioje komandoje prapultu. O dar ir gynyboje kiauras

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-28
-3
Atsakyti
Giedraitis sužaidė fenomenaliai ir laikas pagalvoti apie kitą karjeros etapą. 25-27 ? Laikas po sezono keltis kur nors aukščiau Turkiją ar Italiją jei dar turi ambicijų kaip krepšininkas kažko pasiekti

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-28
+11
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.