Šarūnas Jasikevičius: „Man šis „Žalgiris“ nesižiūri“

Rokas Pakėnas
„BasketNews.lt“
2018-05-31 21:16

Kauno „Žalgiris“ LKL pusfinalio serijoje su Panevėžio „Lietkabeliu“ iškovojo antrąją pergalę, tačiau šis laimėjimas trenerio Šarūno Jasikevičiaus ir vėl nenudžiugino.

Kauniečiai svečiuose 94:79 įveikė „Lietkabelį“, tačiau didžiąją laiko dalį aikštėje vyravo atkaklus krepšinis, nepaisant to, kad panevėžiečių gretose nebuvo Darjušo Lavrinovičiaus, Simo Jasaičio ir Lorenzo Williamso.

„Nežinau, kaip jums, bet man šitas „Žalgiris“ nesižiūri, – po rungtynių sakė Šaras. – Labai greitai pasikeitė vaizdas. Vėlgi, sugrįšime prie motyvacijos, tai svarbiausia bet kokiame darbe. Mes esame šitoje stadijoje, kur kažko laukiame. Nežinau ko – gal finalų, gal atostogų.“

Rungtynių žaidėjas

Taškai
19
Naudingumas
26
Rezultatyvūs perdavimai
4
Baudų metimai
75%
3/4

Daugiausiai problemų žalgiriečiams pridarė „Lietkabelio“ jaunimas. 22-ejų metų 196 cm ūgio Lukas Aukštikalnis surinko 22 taškus, nors prieš tai 4 mačus iš eilės apskritai nepelnė taškų.

Buvęs žalgirietis 24-erių metų Donatas Tarolis užfiksavo dvigubą dublį – 16 taškų, 11 atkovotų kamuolių ir 26 naudingumo balai.

Jasikevičius sunkiai galėjo patikėti, kad šie krepšininkai į „Žalgirio“ krepšį įmetė beveik 40 taškų.

„Negalvoju, kad žaidimas buvo geresnis (nei pirmose rungtynėse). Reikia pažiūrėti, kad varžovai neturėjo trijų startinio penketo krepšininkų, o 40 taškų pelnė antraeilį vaidmenį atliekantys žaidėjai. Prieš savaitę kovojome prieš „Fenerbahče“ ir CSKA, o dabar problemų pridaro Tarolis, su visa pagarba jam.

Rodėme jo žaidimo video, kaip jis žaidžia atsidavęs, šaunuolis, mūsų sistemos mokinys, bet vis dėlto, tai nėra žaidėjai, prieš kuriuos kovojome dar prieš savaitę. Per du žaidėjus 40 taškų yra per daug. Aibė psichologinių klaidų, pati kūno kalba daug ką sako. Prieš savaitę sakiau, kad nemalonu, tai šiandien taip pat.“

Trečiosios serijos rungtynės sekmadienį vyks Kaune.

Trenerių komentarai:

Rungtynių apžvalga:



Komentarai:

As
As tai galvoju, kad saras zaidzia zaidimus. Vienintelis budas, kad zaidejai butu motyvuoti stengtis ir atiduoti visas jegas finale yra juos itikinti, kad visi nusivyle ju pasirodymu ir, kad jie nesistenge. Jeigu is iseitu ir pasakytu, kad viskas tvarkoj, gerai zaidem etc, tai ir finale kaip lavonai visi lakstytu.
2018-06-01
-12
Atsakyti
djgaffer
Pasitaupydami žaidė,tai ir buvo žaidimas toks banguotas.Bet vistiek jautėsi,kad nugalės Žalgiris,tai nereikėtų Šarui taip viską sureikšminti.Aukštikalnis su Taroliu aišku pridarė netikėtų bėdų,bet kažkas ten turėjo imtis iniciatyvos,kai nebuvo 3 startinių žaidėjų.Viskas gerai,sekmadienį reikės uždaryti seriją ir ruoštis finalui.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-31
+4
Atsakyti
laikas butu sarui suprast kad zaidejai ne robotai,ir islaikyt tokia pat koncentracija kaip losiant pries grandus lkle praktiskai neimanoma.aisku dziugaut neiseina,bet pliekti save perdaug irgi nera prasmes.serija greiciausiai bus 3-0,todel belieka pasidziaugt rezultatu ir ruostis finalui,kur zaidejai tikrai susikaups ir pervaziuos 4-0 kad ir kas ten patektu
2018-05-31
+4
Atsakyti
Anonimas
Jei nusižiūri reiškia išeis iš žalgirio Saras o gaila bus

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-31
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.