Autokatastrofoje žuvęs NBA žaidėjas buvo apsvaigęs nuo alkoholio ir narkotikų

2018-06-02 09:45
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Tragiškai autoavarijoje žuvęs ilgametis Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) krepšininkas Rasualas Butleris tragedijos metu buvo apsvaigęs nuo alkoholio ir narkotikų, skelbia Los Andželo policija.

38-erių metų amerikiečio organizme buvo aptikta alkoholio, metamfetamino ir oksikodono pėdsakų. Paskutinioji medžiaga yra vartojama skausmo gydymui, tačiau yra priskirta vienai iš narkotikų grupių.

Pridedama, jog Butlerio vairuojamo automobilio salone taip pat rastas tuščias tekilos butelis. Sausio pabaigoje įvykusioje autokatastrofoje žuvo ir su juo važiavusi žmona Leah LaBelle.

Iš Filadelfijos kilęs dvimetrinis atletas NBA duris pravėrė 2002 metais, kada 53-uoju šaukimu buvo pasirinktas Majamio „Heat“ ekipos. Per savo karjerą NBA jis taip pat dar atstovavo Naujojo Orleano „Hornets“, Los Andželo „Clippers“, Čikagos „Buls“, Toronto „Raptors“, Indianos „Pacers“, Vašingtono „Wizards“ ir San Antonijaus „Spurs“.

Pastarojoje komandoje 2016 metais užsibaigė jo kaip krepšininko karjera.



Komentarai:

Rasualas Butleris suvaidino savo mirti https://www.youtube.com/watch?v=TI9UpTY0...
2018-06-02
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.