Kauną vėl siutinęs Skučas: „Nebesigilinu, tegul jie galvoja apie „Lietuvos rytą“

Vilius Stalgaitis
„BaskeNews.lt“
2018-06-03 20:53
Nuotr.:

Žygimantui Skučui nušvilpimu baigėsi dar vienas vizitas Kaune. Būtent Panevėžio „Lietkabelio“ puolėjo gestai inicijavo Šarūno Jasikevičiaus emocijas, po kurių demonstracijos Šaras rungtynių pabaigą stebėjo iš rūbinės.

Ėjo 32-oji rungtynių minutė, o rungtynių nugalėtojas ir pirmasis „Betsafe-LKL“ finalo dalyvis nebekėlė jokių klausimų (68:41). Visgi tuomet „Lietkabelio“ atstovas užkūrė tokias emocijas, kurios nuspalvino iki tol, atrodė, monotonišką rungtynių paveikslą – Skučas sarkastiškai paplojo atsisukęs į kauniečių suolelį, o dėl teisėjų abejingumo įniršusį Jasikevičių ramino arbitrai.

„Žalgirio“ vedlys spaudos konferencijoje pabrėžė, kad Skučo gestas toje situacijoje tebuvo šalutinis veiksnys, mat jo kantrybės taurę perpildė arbitrų darbas.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
21
Naudingumas
26
Dvitaškiai
80%
8/10
Rezultatyvūs perdavimai
2

Atsakomybės po mačo dėl savo poelgio kratėsi ir pats Skučas.

„Ne suoleliui plojau, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ po mačo sakė puolėjas. – Stovėjau toje vietoje ir paplojau teisėjams, nes buvo priimtas geras sprendimas.“

Be jokios abejonės, Skučo judesiai Lietuvos pirmenybėse visuomet stebimi tarsi pro padidinamąjį stiklą.

Kaunas dar nepamiršo to kovo 25-osios vakaro, kuomet Skučas griuvo ant kojos Aaronui White’ui, o minėtas epizodas vos nesibaigė rimtesne „Žalgirio“ amerikiečio trauma.

Nuo to karto „Lietkabelio“ puolėjas „Žalgirio“ arenoje visuomet sulaukia garsiausių švilpimų. Nenuostabu, kad visų nepasitenkinimą kėlė ir šio vakaro Skučo gestai.

Ne pirmą kartą Kaune skalpuojamas krepšininkas atskleidė sulaukęs ir žalgiriečių replikų, tačiau po mačo atviravo svetimomis nuoskaudomis nesidomintis.

„Teisėjas pagaliau priėmė teisingą sprendimą, – situaciją komentavo Skučas. – Iš tikrųjų, buvo momentų, kai ir jiems sušvilpė tokių įdomių pražangų, tada ir mums sušvilpė tokią 50 ant 50. O dėl to suolelio, tai aš nebesigilinu. Tegul jie galvoja apie „Lietuvos rytą“, mes galvosime apie „Neptūną“.

Rėkauja jie ten, darė, ką daro. Koks man skirtumas? Aš žaidžiu krepšinį, mes trečias rungtynes pralaimime 25 taškų skirtumu, išeina ir gauna technines pražangas ant suolelio. Nu kam? Buvo kažkokie žodžiai blogi, blogai parodytas gestas? Neįsivaizduoju… Sezonas ilgas, manau, kad žmonės („Žalgirio“ žaidėjai – aut.) visi jau pavargę.“

Ironiška, tačiau svetimu gimtajame mieste tapęs Skučas yra būtent „Žalgirio“ sistemos auklėtinis. 

Dar 2010 metais jis debiutavo Mezon NKL pirmenybėse su „Žalgirio“ dublerių marškinėliais, o po trejų metų gynė ir Kauno LSU garbę.

Dabar Skučas pripažįsta, kad blogiuko etiketė gimtajame Kaune jo netenkina, tačiau sirgalių pyktį krepšininkas taip pat supranta.

„Nežinau, didesnis švilpimas buvo tik pirmose rungtynėse. Galbūt, mažiau žmonių. Viskas normaliai, spauda, „Žalgirio“ treneris pasako blogų komentarų apie mane ir iš tikrųjų, jei sirgaliai į tai nereaguotų, tai gal net būčiau nusivylęs, kaip kaunietis Kauno sirgaliais. Manau, kad jie teisingai daro. Vis tiek turi sirgti už savo komandą. Gaila, kad tai ant manęs, bet jie daro, ką turi daryti“, – tikino Skučas.

Skučo mintys po rungtynių:

Epizodo video:



Komentarai:

NBA7Kleiza patvirtino kad kitą sezoną LRyte tikrai žais atletiškas universalus aukštaūgis JOSH OWENS, įžaidėjas PEYTON SIVA, atakuojantis ERICK GREEN, iš lietuvių prisijungs LAURYNAS BIRUTIS, EIMANTAS BENDŽIUS ir keletas jaunų talentų peržiūrai pakviesti. Kleiza paminėjo kad Vilniaus LRytas komandos pavadinimas bus kitas neliks laikraščio pavadinimo,bus nauja komandos apranga arti nba aprangos dizaino pvz Spurs spalvos pavyzdžio, be to Kleiza paminėjo kad LRytas kitą sezoną ims pirmą vietą LKL ir ilgam įsitvirtins LKL kaip lyderiaujanti komanda, Kleiza patvirtino kad šį sezoną jau laidoja 1vieta LKL dėl daugybės komandos sudėties klaidų failų ir nuo šiol komandos sudėtį formuos tik tikri krepšinio ekspertai ir buvę Vilniaus Statybos žaidejai- Š.Marčiulionis užims komandos prezidento garbės pareigas, A.Karnišovas vadybininko-skauto pareigas, pats Kleiza eis direktoriaus pareigas.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


BET ANT KIEK JAU TAU CERPES RAUNA... NORS KAIP N METU GAUNI PASTOVIAS PLIUCHAS, TAI NENUOSTABU, KAD JAU FANTAZIJU PILNAS GULEDAMAS NAUJOJOJ VILNIOJ, PAPRASYK KAD VAISTUS PASILPNINTU, NES JAU NEBEISEISI DAUGIAU IS PROTO, NEGU DABAR ISEJAS...
2018-06-04
+6
Atsakyti
lklsupsixavo jaska :D


Nesupsixavo, ruošiasi finalui, puikus būdas vėl paspausti teisėjus.
2018-06-04
-6
Atsakyti
lkl
supsixavo jaska :D
2018-06-04
+11
Atsakyti
djgaffer
Pats susikūrė tokią etiketę.Galima tik pasikartoti,kad jei mažiau užsiimtų tom nesąmonėm,provokacijom,apsistumdymais,daugiau krepšinį žaistų,tai galėtų būti geras žaidėjas.Bet daug jėgų iššvaisto aikštelėj šitom durnystėm,tada krenta statistika,mažiau domisi rimtesni klubai.Taip ir žais vidutiniokuose,jei mąstymo nepakeis.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-03
+2
Atsakyti
Kleiza patvirtino kad kitą sezoną LRyte tikrai žais atletiškas universalus aukštaūgis JOSH OWENS, įžaidėjas PEYTON SIVA, atakuojantis ERICK GREEN, iš lietuvių prisijungs LAURYNAS BIRUTIS, EIMANTAS BENDŽIUS ir keletas jaunų talentų peržiūrai pakviesti. Kleiza paminėjo kad Vilniaus LRytas komandos pavadinimas bus kitas neliks laikraščio pavadinimo,bus nauja komandos apranga arti nba aprangos dizaino pvz Spurs spalvos pavyzdžio, be to Kleiza paminėjo kad LRytas kitą sezoną ims pirmą vietą LKL ir ilgam įsitvirtins LKL kaip lyderiaujanti komanda, Kleiza patvirtino kad šį sezoną jau laidoja 1vieta LKL dėl daugybės komandos sudėties klaidų failų ir nuo šiol komandos sudėtį formuos tik tikri krepšinio ekspertai ir buvę Vilniaus Statybos žaidejai- Š.Marčiulionis užims komandos prezidento garbės pareigas, A.Karnišovas vadybininko-skauto pareigas, pats Kleiza eis direktoriaus pareigas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-03
-2
Atsakyti
Aaa
Pala pala o kitos poros serija jau baigės, kad čia skučas kaip faktą pateikė varžovus?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-03
+1
Atsakyti
Kan
Patys ir galvokit apie ryta :D zalgiris laimejo ir finale jau ;)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-03
+3
Atsakyti
siaip
Saunuolis Skucas. Saras tai visiskas isterikas, amzinai viskuo nepatenkintas.
2018-06-03
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.