Į teisėjų kambarį užsukęs Galdikas: „Gal buvome pernelyg agresyvūs“

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“
2018-06-06 22:29

Simas Galdikas žino, kad rungtynių metu užfiksuotos ar neužfiksuotos pražangos gali atrodyti visai kitaip, kai jas ramiai įvertini žiūrėdamas rungtynių įrašą. Tačiau po penktųjų LKL pusfinalio serijos rungtynių jis vis tiek užsuko į teisėjų darbo kambarį „Siemens“ arenoje ir trumpai su jais pabendravo.

Apie ką buvo kalbėta? Pats Galdikas pateikė labai savotišką versiją.

„Dėl atostogų. Planuojame vykti atostogauti, tai norėjome apsitarti dėl kelionės, – pokalbio su teisėjais detales aiškino Galdikas. – Sezonas į pabaigą, nieko ypatinga. Galvojame į Ispaniją skristi, renkame chebrą.“

Foto galerija

„Neptūnas“ trečiadienį „Siemens“ arenoje 82:88 nusileido Vilniaus „Lietuvos rytui“ ir pralaimėjo pusfinalio seriją 2-3. Klaipėdiečiai šiame mače prasižengė 38 kartus, o tai – daugiausia LKL per pastaruosius 10 metų.

Anot Galdiko, visada reikia prisitaikyti prie teisėjavimo, o šį kartą jo komandai tai nepavyko.

„Šiandien fiksavo taip, kitas rungtynes – kitaip. Mūsų darbas prisitaikyti prie teisėjų. Už vieną kontaktą gauni vienose rungtynėse, žiūri, reiškia, tada (reikia) mažesnio kontakto. Kitose rungtynėse žiūri, kad su didesniu gali žaisti. Reikia taikytis prie teisėjų“, – aiškino Galdikas.

Po rungtynių rūbinėje jis neskubėjo praustis – sumerkęs kojas į ledo kibirą, ilgai žiūrėjo į vieną tašką ir persirengimo kambarį paliko paskutinis. 

Galdikas dar pirmajame kėlinyje per 3 minutes susirinko 2 pražangas ir sėdo ant suolo. Ketvirtojo pradžioje iš pradžių Edgaras Želionis, o paskui ir Galdikas gavo po penktąją pražangą ir abu buvo priversti baigti rungtynes anksčiau laiko.

„Šį kartą fiksavo viską, neleido kontakto, dėl to ir išsibaudavome, gal buvome pernelyg agresyvūs, – spėliojo Galdikas. – Reikia žiūrėti video, kokios buvo klaidos. Treneriai išanalizuoja, iškarpo, siunčia mums, turime video peržiūras su komanda. Kai bėgioji aikštėji, atrodo vienaip, pasižiūri video, ten visai kitaip.“

„Neptūno“ aukštaūgis sako tik per vaizdo peržiūrą supratęs, kad per stipriai ketvirtajame mače Klaipėdoje užvožė Rokui Giedraičiui, dėl to prieš šias rungtynes varžovo atsiprašė.

Klaipėdos klubui liko kova dėl trečiosios vietos, kuri, anot Galdiko, tokia pat svarbi.

„Čia buvo sezono rungtynės, skaudu tas pralaimėjimas, – sakė Galdikas. – Bet dar liko kova dėl medalio. Neturime nuleisti rankų ir toliau kovoti.“



Komentarai:

Klajoklis
nu nesamones rasineji!!

tiesiog vyrai gavo prasyma is gero draugo kitam sekmadieniui atmintinai ismokti krepsinio taisykles (visas, iskaitant 1938m) bei pagerinti fizini pasiruosima (po 100 atsispaudimu).

Jeigu prasyma ivykdys ir liks gyvi, tai teisejaus... Kodel gi ne.
2018-06-07
-9
Atsakyti
nu
Prajus valandai po to, kai Galdikas uzsuko i teiseju kambariuka, LKL isplatino pranesima, kad sie teisejai siais metais daugiau neteisejaus. Prizastis smegenu sutrenkimai, sulauzyti zandikauliai, bei daugybiniai ivairaus kalibro kuno suzalojimai. Suzalojimu priezastis kolkas neviesinama.
2018-06-07
+11
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.