Micičių stumtelėjęs žiūrovas nebegalės gyvai stebėti rungtynių

2018-06-13 13:57
Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Nuotr. Fotodiena.lt/J.Elinskas

Į konfliktą su Kauno „Žalgirio“ žaidėju Vasilije Micičiumi įsivėlęs „Lietuvos ryto“ sirgalius sulaukė bausmės. Lietuvos policija pranešė, kad aistruolis jokiuose sporto renginiuose negalės dalyvauti 15 mėnesių bei turės susimokėti 85 eurų nuobaudą.

Įstatymas numato bausmę nuo 6 iki 24 mėnesių, tačiau buvo priimtas sprendimas skirti vidutinio draudimo terminą. Skelbiama, kad jei sirgalius nepaisys draudimo ir eis į rungtynes, už tai grės atsakomybė.

„Pareigūnai tikisi, kad tai bus gera pamoka visiems. O LKL finalas tęsiasi toliau. Todėl raginame visus sirgalius savo mylimas komandas palaikyti kultūringai ir arenose elgtis atsakingai“, – rašoma policijos pranešime socialiniame tinkle „Facebook“.

Konfliktas kilo pirmadienio rungtynėse „Siemens“ arenoje, kuomet Micičius po kontakto po krepšiu iš inercijos nubėgo iki „Lietuvos ryto“ aistruolių tribūnos, o tai labai nepatiko sostinės ekipos sirgaliams.

Vienas jų iš nugaros pribėgo prie nueinančio serbo ir krūtine jį stumtelėjo. Po šio incidento minėtas aistruolis lyg niekur nieko grįžo į tribūną ir toliau stebėjo antrąjį finalo mačą. 

Nors „Siemens“ arenos apsauga jokių veiksmų nesiėmė, tačiau po susitikimo įsikišo Lietuvos policija, kuri socialiniame tinkle „Facebook“ viešai kvietė ribas peržengusį jaunuolį pristatyti policijos komisariate.

Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, Micičių pastūmęs vyras tą padarė antradienio rytą.

Jeigu policija veiksmų ėmėsi nedelsiant, tai „Siemens“ arenos apsaugos darbuotojų neveiksnumas sukėlė nepasitenkinimą.

„Pasakykite man kitą sporto lygą, kurioje po tokio sirgaliaus elgesio gali sugrįžti į savo vietą ir toliau stebėti rungtynes toje pačioje arenoje“, – savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje rašė „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

Tai ne pirmas kartas, kuomet per principinių varžovų mūšį „Siemens“ arenoje kyla neramumai. Praėjusį sezoną vienas sostinės komandos aistruolis pastūmė link rūbinės žygiavusį Šarūną Jasikevičių,o konfliktą gesinti tąkart teko asistentui Dariui Maskoliūnui bei tam pačiam klubo generaliniam direktoriui Motiejūnui.

Pernykštis sirgaliaus išsišokimas prie Jasikevičių:



Komentarai:

Bet uztat jis gales č****ti pempe savo b tribunos bachurams ir gaus amzina respekta, nes parode kad ir durnius gali sumusti nugaromis su geriausios Lietuvos komandos zaideju.
2018-06-13
-7
Atsakyti
Mar
Taip ir turejo but, tiesiog taip negalima elgtis. Dar Kauna marozu krastu vadina ale, va ryto tie ultros tai simtaprocentiniai marozai, neadekvatai...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-13
Atsakyti
Nusivyles fanas
Turetu jam uzdraust ziuret ir per televizoriu, jei nemoki ziuret isvis neziurek. Visiska neteisybe, jei vistiek per telika gales ziuret.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-13
+3
Atsakyti
Anonimas
O tas kitas idiotas jugas liko net neispetas ir toliau elgisis provokatiskai? :D
2018-06-13
+3
Atsakyti
Ka> gali gal parodyt šaltinį, kur rašo kad žalgiris išieškojo iš macių baudą?;d
2018-06-13
-2
Atsakyti
galejo dar Miciciu isbanint is Siemens arenos renginiu uz ta veliavos nuplesima ir butu buve ramu :D
2018-06-13
-1
Atsakyti
Ka
Pagal viska turi sumoket ir bauda kuria gavo klubas. Jai klubas sumokes bauda tai vadinas klubas pritaria tokiam smurtui. Jus tipo stumdikit mes baudas sumokesim.

Zalgiris isjeskojo bauda is maciu ir nepritare smurtui

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-13
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.