Vilionės tęsiasi: „Lakers“ sirgaliai įvardijo 16 priežasčių, kodėl LeBronas turi keltis į Los Andželą

2018-06-24 12:32
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Ir toliau nerimstant kalboms apie NBA superžvaigždės LeBrono Jameso karjeros kryptį, Los Andželas vis dar gyvena su didelėmis viltimis, jog puolėjas pasirinks būtent „Lakers“ komandą.

Šis Kalifornijos klubas jau ne vienus metus nurodomas kaip bene pagrindinis kandidatas prisivilioti bene didžiausią lygos žvaigždę. Kalbama ir apie tokias ekipas kaip Filadelfijos „76ers“, Hjustono „Rockets“ bei San Antonijaus „Spurs“, tačiau gandų mėgėjai šiame kontekste dažniausiai linksniuoja „Lakers“ pavadinimą.

Dėmesio būsimam pasirinkimui Los Andžele netrūksta. Pavyzdžiui, „Lakers“ gerbėjai neseniai sukūrė internetinį tinklalapį „welcometoseason16.com“, kurio pagrindinė idėja yra išdėstyti 16 svarių priežasčių, kodėl LeBronas turėtų keltis būtent į jų palaikomą komandą. Pateikiame kiekvieną iš jų.

LeBron James

LeBron  James
LeBron  James
MIN: 37.95
PTS: 28.84 (59.27%)
REB: 8.76
AS: 9.09
ST: 1.41
BS: 0.9
TO: 4.25
GM: 104

1. „Lakers“ jaunimas. Treneris Luke'as Waltonas turi gerą jaunąją kompaniją. Čia rungtyniauja kūną tobilinantis Julius Randle'as, Brandonas Ingramas antrajame savo sezone įrodė esantis didele grėsme varžovams, čia yra ir Lonzo Ballas su Kyle'u Kuzma. Tai – užuomina į legendinę devintojo dešimtmečio „Lakers“. Viskas, ko šiam jaunimui reikia, yra karalius, kuris galėtų juos nuvesti į pažadėtąją žemę.

2. Žiedai. Ši komanda buvo formuojama dabartinei NBA: greita, universali, talentinga. Teisingai sudėliota, būtent „Lakers“ Vakaruose gali nutraukti „Warriors“ žygį. Su geru lyderiu, tokiu talentingu jaunimu, papildoma vieta algų kepurėje „Lakers“ jau gali planuoti būsimąjį čempionų paradą.

3. Kalifornija. Čia gyventi nori visi. Paplūdimiai, naktinis gyvenimas – tai yra Los Andželas. Turime skanų maistą ir gėrimus, nesibaigiančią vasarą... Sveikas atvykęs į Los Andželą.

4. Daugiau nei atletas. Los Andželas ir Holivudas suteikia milijoną galimybių būti ne tik atletu, bet ir kuo nors daugiau.

5. Magicas Johnsonas. Viskas, prie ko jis prisiliečia, virsta auksu. Jis – didingiausia asmenybė, žengusi į krepšinį, 5 kartus NBA čempionas.

6. Lonzo Ballas. Zo po truputį grąžina senąjį stilių į Los Andželą. Jo krepšinio intelektas ir aikštelės matymas visus komandos draugus verčia geresniais.

7. Istorija. Ši komanda turi nuostabią istoriją. Nuo Jerry Westo iki Magico ir Kareemo bei Kobes Bryanto.

8. Los Andželo skonis. Girdėjome, kad kai kuriuose restoranuose „Lakers“ nariai valgo nemokamai, o tai tik kelios minutės kelio nuo „Staples Center“ arenos.

9. Kuzma. Kyle'as Kuzma jau per pirmąjį sezoną užkariavo Los Andželą ir pateko į pirmąją geriausių naujokų komandą. Jaunasis Mamba savo kelią tik pradeda.

10. Vynas. 15-asis tavo sezonas tik įrodė, kad kai kurie dalykai su amžiumi būna tik geresni. Būdami kai kurių geriausių vynų rūšių namais galime tai patvirtinti. 

11. Ingramas. Šis vaikinas šįmet jau padarė didelę pažangą ir įrodė, kodėl Los Andželas turi besivystančią žvaigždę. Jo žaidimas auga, kaip augo ir statistika. Ingramas kitais metais bus dar geresnis.

12. Stilius. LeBrono stilius neabejotinai bus miesto kultūros dalimi. Nuo pasirodymų aikštėje iki įvaizdžio gatvėje.

13. Šeima. Los Andželas yra tobula vieta gyventi šeimai ir vaikams. Čia gali daryti bet ką – nuo golfo su Justinu Timberlake'u iki atsipalaidavimo su Kendricku. Augink čia savo vaikus ir netrukus „Staples Center“ arenoje mes kelsime naują čempionų skirtuką.

14. Randle'as. Julius yra auganti jėga šioje lygoje.

15. Ateitis valdyti komandą. Svajonės pildosi, paklauskite Magico. Kelias į nuosavybę yra tikras, tereikia eiti geltonu ir violetiniu „Lakers“ keliu. Los Andžele niekada nebūsi vienas.

16. Įterpk dar vieną. Algų kepurėje turime pakankamai vietos ir kitoms NBA žvaigždėms, kad taptume dar geresni. Pasirinkime tinkamai ir tapkime čempionais.



Komentarai:

Mantas PlytietisJeigu 1 punktas yra Lakers jaunimas, tai kam išskiriami 6, 9, 11 ir 14 punktai, kurie sako tą patį? Nes Lakers yra ir dar kelis metus bus rebuilding team, o dabartine sudėtimi apie žiedus ar net playoffus jiems tik pasvajoti. Nebent Lakers prisiviliotų James ir Kawhi, tada tikėtina 6-8 seed'as Vakaruose. Pridėjus PG13, šansai dar padidėtų, bet už tai Lakers turėtų atsisakyti savo išgirtojo jaunimo.


Matosi, kad plyta vietoj galvos... Su James playoffai tik pasvajoti... O James+Kawhi 6-8, is kur tokiu prisiveisia...
2018-06-25
-6
Atsakyti
Pydarastas tik tu rudosios skyles myletojas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-24
-4
Atsakyti
Anonimas
Pydarastas tas James, kur dx nueis ten komanda apsisiks ir sugrius..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-24
+15
Atsakyti
G
James su kawhi ir tik 6-8 vieta vakaruose? Issipagiriok zmogaus. Top3 kovotu su gsw ir raketomis.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-24
+12
Atsakyti
Mantas Plytietis
Jeigu 1 punktas yra Lakers jaunimas, tai kam išskiriami 6, 9, 11 ir 14 punktai, kurie sako tą patį? Nes Lakers yra ir dar kelis metus bus rebuilding team, o dabartine sudėtimi apie žiedus ar net playoffus jiems tik pasvajoti. Nebent Lakers prisiviliotų James ir Kawhi, tada tikėtina 6-8 seed'as Vakaruose. Pridėjus PG13, šansai dar padidėtų, bet už tai Lakers turėtų atsisakyti savo išgirtojo jaunimo.
2018-06-24
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.