Teodosičius pratęsė sutartį su „Clippers“, tačiau vietos komandoje jam tai negarantuos

2018-06-24 15:59
Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Los Andželo „Clippers“ įžaidėjas Milošas Teodosičius pasinaudojo galimybe pratęsti sutartį su klubu, tačiau tai vietos komandoje kitam sezonui serbui gali ir negarantuoti.

Teodosičius iki šiandienos turėjo apsispręsti ar pasinaudoti galimybe pratęsti sutartį kitam sezonui, per kurį susižertų 6,3 mln. JAV dolerių, o kaip praneša „Sports Yahoo“ žurnalistas Shamsas Charania, tą serbas ir padarė.

Vis tik „Clippers“ iki liepos 14-osios taip pat turi teisę krepšininką atleisti ir jam sumokėti 2,1 mln. JAV dolerių. Ši suma yra garantuota serbo alga artėjančiame sezone.

Milos Teodosic

Milos  Teodosic
Milos  Teodosic
MIN: 25.2
PTS: 9.53 (46.8%)
REB: 2.8
AS: 4.64
ST: 0.51
BS: 0.11
TO: 2.16
GM: 45

Pagrindinė priežastis, kodėl „Clippers“ galėtų pasinaudoti savo turima teise yra ta, jog Teodosičius praėjusį sezoną sužaidė vos 45 rungtynes, o klubą spaudžia ir ankšta algų kepurė.

DeAndre Jordanas ir Austinas Riversas taip pat turėtų pratęsti savo sutartis. Centro alga tuomet siektų 24,1 mln. JAV dolerių, o įžaidėjo – 12,7 mln.

Taip pat pridedama, jog „Clippers“ apie savo sprendimą pasakys dar prieš prasidedant laisvųjų agentų rinkai, o serbo galimybės grįžti į Europą priklausys nuo pasiūlymų, kurių Teodosičius sulauks iš NBA komandų.



Komentarai:

I
Zalgiri

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-24
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.