„Barcelonos“ viliotas Wanamakeris – arti susitarimo su „Celtics“

2018-06-25 22:58
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Vienas Stambulo „Fenerbahče“ lyderių Bradas Wanamakeris kitą sezoną turėtų debiutuoti Nacionalinėje krepšinio asociacijoje.

Žurnalistas Adrianas Wojnarowski paskelbė, kad 28-erių metų 193 cm ūgio atletas baigia derinti kontrakto detales su Bostono „Celtics“.

Anksčiau buvo skelbiama, kad dėl krepšininko pešasi „Fenerbahče“ ir „Barcelona“. „Mundo Deportivo“ rašė, jog „Barcelona“ krepšininkui siūlė 3 mln. eurų metinį atlyginimą kontraktą, kuris galiotų dvejus metus.

Šį sezoną metamos baudos

77%
16,3
Pataiko: 16,3
Taiklumas: 77,0%
Vieta lygoje: 19
Geriausias pasiekimas: 33
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Kyrie Irving

Palyginimui, „Fenerbahče“ klube Wanamakeris per sezoną susižeria 2,3 mln. JAV dolerių (apie 2 mln. eurų).

Po 2016-2017 m. sezono iš „Fenerbahče“ į NBA išvyko Ekpe Udoh ir Bogdanas Bogdanovičius.

2011 metais Wanamakeris NBA naujokų biržoje neišgirdo savo pavardės ir karjerą pradėjo Europoje. 2015 metais krepšininkas debiutavo Eurolygoje, o po sėkmingų metų Bambergo „Brose“ gretose patraukė į Stambulo „Daruššafaka“.

Šioje komandoje amerikietis praleido vienerius metus, o nuo 2017 metų prisijungė prie „Fenerbahče“ komandos, su kuria laimėjo Turkijos lygą, o Eurolygoje užėmė antrąją vietą.

Wanamakeris šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 26 minutes pelnydavo po 11,3 taško, atkovodavo po 2,7 kamuolio ir atlikdavo po 3,8 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.