Jordanas dėl trokštamų mainų mąsto pratęsti sutartį „Clippers“

2018-06-26 20:21
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Tolimesnės karjeros su Los Andželo „Clippers“ nebesiejantis DeAndre Jordanas ketina daryti viską, jog būtų iškeistas.

Skelbiama, kad 29-erių centras mąsto pasinaudoti sąlyga pratęsti sutartį paskutiniesiems kontrakto metams su „Clippers“ ir po to siekti mainų.

Anot pranešimo, tarp potencialių kandidačių priimti Jordaną per mainus – Dalaso „Mavericks“, su kuria krepšininkas jau buvo susitaręs 2015-aisiais, bet galiausiai vis tiek liko „Clippers“ ekipoje.

Šį sezoną metami tritaškiai

36%
11,8
Pataiko: 11,8
Taiklumas: 36,0%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 22
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Wesley Matthews

Jordanas oficialiai savo sprendimą Los Andželo ekipai turi pateikti iki penktadienio. Jo kito sezono atlyginimas siekia 24,1 mln. JAV dolerių.

Dešimtąjį sezoną „Clippers“ gretose sužaidęs 211 cm ūgio vidurio puolėjas šiemet vidutiniškai NBA pelnė po 12 taškų, atkovojo po 15,2 kamuolio ir atliko po 1,5 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Pykoras
Mavs'ai pagaliau pakils iš dugno... Turi jau Dončič, Smith Jr. Barnes ir dar jei Deandre, tai Nowitzki gales jau ir į užtarnautą poilsį išeit.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-27
-7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.