„Nuggets“ jungiasi į kovą dėl LeBrono parašo

2018-07-01 11:07
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

LeBronas Jamesas šią vasarą yra labiausiai geidžiamas laisvasis agentas Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA), o dėl jo parašo savo šansus išmėginti nori ir Denverio „Nuggets“.

„Yahoo Sports“ žurnalistas Chrisas Mannixas praneša, jog sutartis su Nikola Jokičiumi ir Willu Bartonu pratęsė „Nuggets“ savo dėmesį atkreipė į Jamesą. Klubas jau susisiekė su LeBrono agentu bei itin aktyviai bando suorganizuoti susitikimą tarp minėtųjų šalių.

Vis tik didžiausiais favoritais prisivilioti Jamesą yra Los Andželo „Lakers“ klubas. Šansus išlaikyti puolėją turi ir Klivlando „Cavaliers“, su kuriuo puolėjas sutarties nepratęsė. Tarp galimų kandidatų minima ir Filadelfijos „76ers“ ekipa, kuri disponuoja ganėtinai laisva algų kepure.

Šį sezoną metami dvitaškiai

53%
29,2
Pataiko: 29,2
Taiklumas: 52,5%
Vieta lygoje: 14
Geriausias pasiekimas: 41
Blogiausias pasiekimas: 17
Daugiausia pataiko: Nikola Jokic

Vieną geriausių karjeros sezonų sužaidęs Jamesas vidutiniškai rinkdavo po 27,5 taško, atlikdavo po 9,1 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 8,6 kamuolio.



Komentarai:

Anonimas
O blyn, pagal tave teslagalvi vos ne steroidas pasieme is gatves megejus pletojimosi lygos zaidejus ir vienas kryziaus zygi nuzenge nu tipinis debilo byrono minciu brainstormas :D nu nebuk toks atsilupes pydarastas nuo naujininku konteinerio nuzenges :D cavs sudetis east sudu konferencijai viena is top 2 tai kokius debiliuk cia kliedesius sneki kad lebris vienas zenge i finala. besiemes vaidint lyderio vos pries pacersus neapsisiko su vidutiniolo oladipo vedinais treciarusiais ir vos celticsu vaikus perzenge, kur 19metis steroidui subine aude? Grybas steroidas per daug savanauiskai zaidzia todel ir stenejo bliude, o debiliuk cavs sudetis net per gera sudeastams. Tu tapkes proto teslagalviuk pasakyk bent 3 komandas turincias geresnes sudetis nei cavs eastuose ir tada atlepausi klyk

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-01
+2
Atsakyti
To Anonimas
;DDDDDDD nesupranti nei menkiausio dalyko apie krepsini tai patylek geriau. Sėdi 3 klasėi berniukas nieko nesupranta ir komentuoja. Sako kad lebronas be kitu nieko nesugeba kai savo vidutioku komanda siemet nuvede iki finalu. Užaug truputi ir kai apie krepšinį bent dalykeli suprasi tada komentuok. ;)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-01
+9
Atsakyti
Anonimas
Tokiam meslui kaip lebronas tokia skyle kaip Denveris pats tas butu, bet aisku teletabis kadangi nevykelis yra liks east nkl lygio sude ir eis i 76ers kad i finalus lengviau nueit. Lebronas yra Nulis be kitu nieko nesugeba todel i Denveri tikrai neis nes ten nera mega staru kurie sita steroidika iki finalu nuvestu o pats steroidas rimtoj west konferencijoje mesle murkdytus su max 2 roundu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-01
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.