Rose'as iš „Adidas“ susižers septyniskart didesnį atlyginimą nei „Timberwolves“ klube

2018-07-02 15:43
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Oficialiai startavus laisvųjų agentų rinkai Minesotos „Timberwolves“ klubas nedelsiant pratęsė sutartį su įžaidėju Derricku Rose'u.

Nors su gynėju sutarta vos dėl vienerių metų veterano minimumo siekiančio 2,4 mln. JAV dolerių atlygio, tačiau dėl finansinių įplaukų artėjantį sezoną Rose'as neturėtų sukti galvos.

Pranešama, kad 2011-ųjų metų naudingiausias lygos žaidėjas savo kontrakte su „Adidas“ turi sąlygą, jog vien būdamas NBA klubo sudėtyje jis susižers per sezoną papildomus 14,5 mln. JAV dolerių.

Šį sezoną metami dvitaškiai

52%
32,8
Pataiko: 32,8
Taiklumas: 51,7%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 42
Blogiausias pasiekimas: 21
Daugiausia pataiko: Karl-Anthony Towns

Rose'as su „Adidas“ yra sudaręs 14 metų 190 mln. dolerių sandorį, o šis abiejų pusių kontraktas tik įpusėjo.

Traumų kamuotas 29-erių gynėjas praėjusį sezoną pradėjo Klivlando „Cavaliers“ ekipoje, tačiau gero žaidimo nedemonstravęs jis vėliau persikėlė į „Timberwolves“ pas savo buvusį trenerį Tomą Thibodeau.

Rose'as atkrintamųjų serijoje su Hjustono „Rockets“ per penkerias rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 14,2 taško bei atlikdavo po 2,6 rezultatyvaus perdavimo.

 



Komentarai:

Ernestas
Labai geras zaidejas , tik traumos labai sustabde jo karjera , galetu atsigauti ir dar pasirasyt kitais metais gera kontrakta

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-02
-8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.