Howardas – pakeliui į „Wizards“

2018-07-04 08:29
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix
  • Dwightas Howardas artimiausiu metu nutrauks kontraktą su „Nets“

  • Centras iš karto pasirašys sezoną galiosiančią sutartį su „Wizards“

  • Įskaitant Bruklino klubą, 32-ejų aukštaūgiui tai bus ketvirtoji karjeros stotelė per tris sezonus

Pastaraisiais sezonais vienoje Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) komandoje įsitvirtinti nepajėgiantis Dwightas Howardas savo laimę mėgins Vašingtone, skelbia „The Athletic“. 

Žurnalisto Jaredo Weisso žiniomis, 32-ejų centras susitarė su Bruklino „Nets“ dėl kontrakto nutraukimo bei artimiausiu metu padės parašą ant metų trukmės sutarties su „Wizards“.

JAV sostinės klube jis turėtų startiniame penkete pakeisti į Los Andželo „Clippers“ išvykusį lenką Marciną Gortatą bei sudaryti solidų duetą su „Wizards“ superžvaigžde Johnu Wallu.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
106,6
Pelno taškų: 106,6
Taiklumas: 46,7%
Vieta lygoje: 13
Geriausias pasiekimas: 130
Blogiausias pasiekimas: 69
Daugiausia pelno: Bradley Beal

Sezoną „Hornets“ ekipoje praleidęs Howardas birželio 20-ąją buvo iškeistas į Brukliną, kuomet „Nets“ per mainus atsikratė 16,2 mln. JAV dolerių 2019-2020 m. sezone uždirbsiančiu Timofejumi Mozgovu ir jį perleido Šarlotės ekipai.

2013–2016 m. atstovavęs Hjustono „Rockets“, Howardas su Atlantos „Hawks“ sukirto rankomis dėl trejų metų ir 70 mln. JAV dolerių sutarties, tačiau jau kitą tarpsezonį buvo išsiųstas į Šarlotę. 

Su šio miesto ekipos marškinėliais jis šį sezoną vidutiniškai pelnė po 16,6 taško, atkovojo po 12,5 kamuolio ir rinko po 16,6 naudingumo balo.



Komentarai:

abcdef
nu ka mano komanda neblogai stiprinasi kol kas. Howardas J.Greenas Riversas o isejo kol kas tik vienas Gortatas, kuriam jau viskas buvo, tai jei neiseis nei vienas is pagrindiniu bei is poros atsarginiu Oubre Scot, tai komanda manau bus viena stipriausiu per paskutinius 3-4metus :O ;) GO WIZ GO ! ! !
2018-07-04
+2
Atsakyti
Vaidas
Orlando, LA, Rockets, atlanta, hornets, new jersey, wizards.

Ketvirta stotele???

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-04
-3
Atsakyti
Anonimas
Wizards lyderių charahteris toks sunkis tai howardas gali dar stipriau komandos klimata pagadint

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-04
+7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.