„Lakers“ nepanoro už 5,3 mln. dolerių įsigyti Cousinsą

2018-07-04 10:49
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

5,3 mln. JAV dolerių vertės kontraktą su „Golden State Warriors“ sudarysiantis DeMarcusas Cousinsas už tą pačią sumą galėjo rungtyniauti ir Los Andželo „Lakers“.

„New York Times“ žurnalistas Marcas Steinas paskelbė, kad šią vasarą Cousinsas suteikė galimybę „Lakers“ komandai su juo sudaryti tos pačios 5,3 mln. JAV dolerių vertės sutartį, tačiau Los Andželo klubas nusprendė pasukti skirtinga kryptimi.

Tai buvo pasiūlyta po to, kai „Lakers“ susitarė su LeBronu Jamesu ir Rajonu Rondo, o Juliusas Randle'as jau buvo pakeliui į Naujojo Orleano „Pelicans“. Sužinojęs „Lakers“ atsakymą, Cousinsas susisiekė su „Warriors“.

Šį sezoną pelnomi taškai

46%
108,1
Pelno taškų: 108,1
Taiklumas: 46,1%
Vieta lygoje: 11
Geriausias pasiekimas: 142
Blogiausias pasiekimas: 81
Daugiausia pelno: Julius Randle

28-erių metų 211 cm ūgio Cousinsas turėjo galimybę kitą sezoną uždirbti 4 kartus didesnę sumą. Sezono metu „Pelicans“ klubas siūlė krepšininkui pratęsti sutartį dvejiems metams, per kuriuos jis būtų uždirbęs 40 mln. JAV dolerių. Galiausiai į Cousinso vietą „Pelicans“ pasikvietė Randle’ą.

Vidurio puolėjas Cousinsas praėjusį sezoną žaidė Naujajame Orleane bei vidutiniškai rinko po 25,2 taško, 12,9 atkovoto kamuolio ir 5,4 rezultatyvaus perdavimo.

Tai bus jau 9-asis atleto sezonas NBA lygoje. Fenomenalu, tačiau vienas geriausių lygos aukštaūgių laikomas Cousinsas per karjerą dar nėra sužaidęs nė viename atkrintamųjų mače.

Achilo traumą besigydantis Cousinsas į aikštelę grįš gruodį arba sausį.



Komentarai:

Anonimas
ispustas reikalas tas cousinsas. pilnai suprantu lakers kad neeme. viska geriausiai apibudina faktas kad nera suzaides nei vieno play offu maco, o jam iskritus del traumos pelicans pradejo zaist zymiai geriau. prie jo visi komandos draugai zaidzia prasciau. man kaip wariors fanui labai gaila kad jis zais uz gsw, manau jis tik pakenks komandai.
2018-07-04
-4
Atsakyti
sabas
mano trauma:/
2018-07-04
-3
Atsakyti
fanas
lievas charakteris - lebronas nenorejo su juo mustis vidury sezono
2018-07-04
+5
Atsakyti
To to fanas
Sorry, Pelicans norejau rasyt

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-04
+2
Atsakyti
To to fanas
Nurasyti Pacers zaidimo pagerehima tik ant Cousinso, nepridedant to, kad atejo Miroticius, nemanau, kad teisinga.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-04
-1
Atsakyti
djgaffer
Nuėjo ten,kur lengviausia žiedą laimėti.Aišku,GSW su juo rizikuoja,bet ten yra ne vienas DC pažįstamas.Su JAV rinktine juk Rio auksą ėmė,o DC draugais rinktinėje buvo Greenas,KD ir Thompsonas.Tai kalbant apie komandos klimatą,nemanau,kad jis ten kažką išbalansuos.Svarbiausias klausimas,kokios formos grįš.Žinant jo traumą ir jo tingumą,tai greičiausiai ne kokios.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-04
+2
Atsakyti
djgrafer
apacioje> tai jai jam nesiule niekas nieko,bijo traumos,tai ko visi isterikuoja del gws? pasirinko ten kur bent prieeme siltai
2018-07-04
-1
Atsakyti
To fanas
Matosi zmogau, kad nieko nesupranti apie ta trauma, kuria patyre sitas teslius :) is 19 pastaruju tokiu traumu NBA 7 zaidejai is viso po jos baige karjera. Is 19 pilnai atsistate tik 2-3 jei neklystu. Kai ivyksta achilo trauma, Tu prarandi sokluma, greiti, stabiluma. Dar zinant tai, kad tokia trauma ypac kenkia dideliems zmonems, tai manau aisku kodel niekas nesiule. Yra ir antra Cousins dalis - charakteris. Niekas nenori vezio, kuris destabilizuoja komanda. Kita priezastis Pelicans zaidimas po Cousins traumos. Komanda zaide net geriau, o ypac per PO, nei su Cousinsu. Tai daug ka pasako apie ji. Jei Cousins toks centras dominuojantis, tai kodel nesugebejo Kings per 7 sezonus NBA PO? Cousinas tam pacia Sakramente pagalbos turejo, bet nieko nenuveike, o tik buvo puliuojanti zaizda. Jis siai dienai yra vertas max 15 limonu per sezona, o ne max deal.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-04
Atsakyti
fanas
dabar suprantat kodel jis nuejo i wariors?:D is jo tyciajosi nba ir komandos,5mln duot gaila :d Vien ji nusipirkus zais ar nezais atsipirks is reklamos ,markineliu,lankomumu atveju :D Nesuprantu kaip nebuvo jokios komandos kuri jam duotu 30lm i metus su ilgalaike sutartim :D geriausias centras nba ,suprantu trauma ,bet vistiek gi griz,net neabejoju zais panaiu lygiu,paul goegre grizo dar geresnis,nevien reik ziuret d rose atveji ,pirma jo rimta trauma,o anas jau nuo mokyklos laiku zaide su stikliniais keliais, ziauru neiviena nba komanda nesiule ,tegu turi dabar ,geriau jau visokiem atrarusiams grybams duot max dealus ir seip po 20limonu o cia 4 time all staras prie antonio davio turet 25.13.3 nu ziauru
2018-07-04
+4
Atsakyti
klaida
ne cavs, o lakers..
2018-07-04
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 10

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.