Jenningso namuose – nesibaigiantys vakarėliai, kaimynai virš 30 kartų kvietė policiją

2018-07-08 12:53
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Milvokio „Bucks“ įžaidėjas Brandonas Jenningsas – nekenčiamiausias vyrukas savo kaimynystėje, skelbia „TMZ Sports“. Į karą su šėliojančiu krepšininku pasileidę kaimynai kreipėsi į policiją 30-40 kartų, tačiau jo sutramdyti niekaip nepavyksta.

Liepos 5-osios paryčiais policininkai buvo iškviesti į Los Andželo apylinkėse esančius Jenningso namus, iš kurių sklido neįtikėtinai garsi muzika. Tuomet areštas niekam nebuvo pritaikytas.

Keli kaimynai teigia, jog jie yra ypatingai pykti ant Brandono, kurio namai patapo tarsi naktiniu klubu. Kiekvieną savaitės vakarą Jenningso apartamentuose vyksta pašėlę vakarėliai, renkasi didžiulės grupelės žmonių, garsiai leidžiama muzika.

Geranoriškai nusiteikę aplinkiniai kalbėjosi ir su pačiu „Bucks“ krepšininku bei prašė jo elgtis santūriai dėl kitų ramybės – gyvenamajame rajone įsikūrę šeimos, vaikai lanko mokyklas, tėvai yra dirbantys. Tačiau į prašymus nebuvo įsiklausyta.

Jenningso namuose dažnai yra pastebima roko žvaigždė Slashas, tačiau pažymima, jog jis yra netgi labiau linkęs draugauti su kaimynais nei pats Brandonas.

Vienas kaimynų, Ivanas Kuznecovas, „TMZ Sports“ sakė, jog šią situaciją norima išspręsti iš žmogiškosios pusės – aplinkiniai nejaučia jokių asmeniškumų.

„Neturiu nieko prieš vakarėlius, – teigė jis. – Šėliojimas yra puiku, tačiau šita vieta, kurioje žmonės nori ilsėtis, nėra tam tinkama.“



Komentarai:

Anonimas
:D :D su slashu tusina, tai tuoj ten gnr party visas bus, prajuokino sitas straipsnis :D
2018-07-09
+5
Atsakyti
djgaffer
Los Andžele jie ten visko turi.Prisiminiau,kai Jenningsui šansą šiemet suteikė Bucks ir priėmė jį grįžusį iš Kinijos.Tai koks laimingas žmogelis buvo,taip dievagojosi,jog darys viską,kad vėl NBA įsitvirtintų.Bet vietoj to,kad vasarą dirbtų,kaip kiti žaidėjai,šitas tūsavoja.Nu tai vėl galės grįžt į Kiniją,o NBA pamiršti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-08
+1
Atsakyti
Donce
Kaip manot jie ten turi kokso?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-08
-1
Atsakyti
to: ernislt12
tu ernis ir tau 12 metu? ;D
2018-07-08
Atsakyti
Lol
Kazkada galvojau kad is jo isaugs puikus basketbolistas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-08
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.