„Anadolu Efes“ užmezgė derybas su Andersonu

2018-07-09 20:04
Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Lukoševičius

Stambulo „Anadolu Efes“ gretas artimiausiu metu gali papildyti dar vienas buvęs žalgirietis. „Eurohoops.net“ praneša, jog turkai pradėjo derybas su sezoną Rusijoje praleidusiu Jamesu Andersonu.

29-erių amerikietis dar turi vienerius metus galiosiantį kontraktą su Maskvos srities „Chimki“, tačiau abi pusės yra suinteresuotos nutraukti bendradarbiavimą. 

Andersonas pastarąjį sezoną Eurolygoje vidutiniškai žaisdavo po 21 minutę, pelnydavo po 9,2 taško, atkovodavo po 2,8 kamuolio ir atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

2014-2015 m. „Žalgirio“ garbę gynęs legionierius Turkijoje rungtyniavo prieš persikeldamas į Rusiją – 2016-2017 m. su Stambulo „Daruššafaka“ taip pat kovojo Eurolygoje.

Aktyviai besidarbuojanti „Anadolu Efes“ šį tarpsezonį iš „Žalgirio“ persiviliojo Vasilije Micičių, o pernai – Brocką Motumą, su kuriuo visai neseniai buvo pratęstas kontraktas antrajam sezonui.



Komentarai:

ozeexx
ir vel turkai pinigais taskosi, o gaunasi nemotyvuotu zaideju kratinys
2018-07-10
-6
Atsakyti
Varta AA
Solidi maniera.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-10
-4
Atsakyti
hmmm
Kad ima rimtus zaidejus, tai faktas. Tik klausimas, kaip tam atamanui ataturkui pavyks komanda is ju sudaryt.

Kadangi Vasa isejo pas juos, o Fener fanai savi - linkiu kita vasara panasaus atsinaujinimo efesams :)
2018-07-09
+7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.