Trečiasis Antetokounmpo šeimos narys pasirašė kontraktą su NBA klubu

2018-07-14 18:28
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Dar vienas Antetokounmpo šeimos narys žengs į NBA. 20-ies metų 211 cm ūgio Kostas Antetokounmpo oficialiai sudarė kontraktą su Dalaso „Mavericks“.

Tarp abiejų pusių pasirašytas dvipusis kontraktas, kurį „Mavericks“ galės bet kada nutraukti.

Graikas šią vasarą NBA naujokų biržoje savo pavardę išgirdo paskutinis, 60-asis. Jį pašaukė Filadelfijos „76ers“, tačiau vėliau išmainė į „Mavericks“.

Anksčiau iš brolių Antetokounmpo NBA duris pravėrė Giannis bei Thanasis. Pirmasis yra Milvokio „Bucks“ lyderis, o Thanasis Antetokounmpo 2015-2016 m. sezone dvejose rungtynėse apsivilko Niujorko „Knicks“ marškinėlius.

Sunkusis krašto puolėjas Antetokounmpo jau spėjo debiutuoti su „Mavericks“ apranga NBA Vasaros lygoje. Keturis mačus sužaidęs puolėjas renka po 5 taškus ir 2,5 atkovoto kamuolio.

Praėjusį sezoną Antetokounmpo žaidė NCAA pirmenybių „Dayton“ universiteto komandoje ir vidutiniškai per 15 minučių įmesdavo po 5,2 taško, atkovodavo po 2,9 kamuolio ir blokuodavo po 1,1 metimo.

Kosto Antetokounmpo žaidimo epizodai:



Komentarai:

abcdef
is foto: moteris is Senegalo :DDD
2018-07-14
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.