„Ryto“ asistentas Blanco įgėlė Gronskiui dėl dvidešimtmečių pralaimėjimo ispanams

2018-07-18 19:00
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Vilniaus „Ryto“ asistentas Alberto Blanco po Lietuvos dvidešimtmečių nesėkmės prieš Ispaniją pažėrė kritikos rinktinės treneriui Arvydui Gronskiui.

Nepaisant atostogų, ispanas nepraleido šių dviejų jaunimo rinktinių akistatos, kurioje ketvirtajame kėlinyje pirmavę lietuviai galiausiai paleido iniciatyvą iš savo rankų ir baigė kovą dėl medalių.

Būtent dėl šios prastos atkarpos Blanco ir įgėlė savo kolegai, dirbančiam sostinės krepšinio sistemoje.

„Siaubingas pralaimėjimas Lietuvai, – pradėjo Blanco. – Labai talentinga komanda, tačiau demonstruojamas krepšinis buvo blogas: jokių greitų atakų, jokių galimybių jaunuoliams pademonstruoti savo talentą. Per paskutines 10 minučių Ispanija pasirodė daug geriau suteikdama erdvės metikams ir žaisdama protingiau gynyboje.“

Lietuviai ketvirtąjį kėlinį pralaimėjo 22:31, o per pagrindinį laiką krito 70:75 bei dabar aukščiausiai pretenduoja finišuoti devintoje vietoje.

Blanco ir Gronskis kartu nėra dirbę, tačiau pastarasis ispaną buvo išstūmęs iš „Ryto“ trenerių štabo pernai vasarį, kai Rimas Kurtinaitis grįžo prie komandos vairo.

Tada šio specialisto pageidavimu Gronskis vėl ėmė dirbti pagrindinės sostinės komandos trenerių štabe vietoje Blanco, bet nuo šio sezono viskas grįžo į senąsias vėžias – Gronskis prie dublerių ekipos vairo, o treneris iš Ispanijos – į „Ryto“ trenerių gretas.

Šį tarpsezonį vyr. treneriu paskyrus Dainių Adomaitį, kol kas nėra aišku, kas sudarys „Ryto“ trenerių štabą ir ar jame liks pats Blanco. 



Komentarai:

to jusas
Ne tas Grigas metimą auksinį turėjo... Ten buvo Arūnas Grigas
2018-07-20
+5
Atsakyti
taikliai pasake.kaip zaidejas jis buvo labai gudrus,bet treniruot komanda jam panasu kad neduota.
2018-07-18
-1
Atsakyti
Sernas
Neatsimenu Grigo aikštelėje, bet Gronskis būtent taiklia ranka pasižymėdavo. Deja, kaip treneris IV kėl grybavo. Perlaikyta antra sudėtis, nepaimta laiku minutė (nors jau matėsi, kad po nosim pats keikiasi), neišreikalauta kietai gintis -- nebuvo 4 komandinių pražangų surinkę iki pat galo, net problema buvo pasiųst ispanus baudų mest.
2018-07-18
-15
Atsakyti
jusas
Vat jaunuolis suklydo,Grigas tikrai metima auksini turejo,cia rimtai.
2018-07-18
+1
Atsakyti
lol
Koks skirtumas is kur is Kauno, is Vilniaus ar Kalabybiskio. J. Kazlauskas gerai yra pasakes, kad su jaunimu turi dirbti tie kurie ir patys gali baudas pataikyti ir buti pavyzdys. Paziurejus i toki kaip Grigas ar Gronskis, jauciu tie pacanai patys zvengia is ju.
2018-07-18
+1
Atsakyti
ekspertas
kaip kodel??? nes tipo turi juk buti kazkokia proporcija :DDD kad ne tik is kauno treneriai prie jaunimo, bet ir is vln kazkoks procentas :DDD tai del to sita nevykeli ir pastate i posta.
2018-07-18
Atsakyti
nulis
tai be trenerio neblogai palose dar. Bl tas giminiu krastas, visus rezultatus aukoja.Nu kaip galima skirti Gronski?Kaip bl

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-18
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.