Cousinsas apie kritiką dėl perėjimo į „Warriors“: „Man tai nerūpi“

2018-07-20 12:57
Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Prie pastarųjų dvejų metų NBA čempionų prisijungęs DeMarcusas Cousinsas sudrebino krepšinio pasaulį, tačiau puolėjas nesuka galvos dėl gaunamos kritikos. 

„Man nuoširdžiai tai nerūpi. Man tiesiog keista, kad žmonės būna tokie pikti. Tai netikėtina“, – dėstė aukštaūgis.

LeBrono Jameso perėjimas į Los Andželo „Lakers“ buvo didžiausių kalbų centre pirmąją laisvųjų agentų dieną, tačiau už 24 valandų įvykęs DeMarcuso Cousinso perėjimas į „Golden State Warriors“ praūžė pro lygą kaip uraganas.

Socialiniuose tinkluose NBA sirgaliai liejo nepasitenkinimą, savo nuostabą reiškė ir stipriausios pasaulio lygos atletai.

„Žaidėjai rašė žinutes „Twitteryje“, bet jos neperžengė ribų. Bent jau mano žiniomis. Juokingiausia yra tai, kad prieš šį perėjimą aš buvau nereikalingas, traumą patyręs, nugalėtojo mentaliteto neturintis bei prastas komandos žaidėjas – viskas apie mane buvo blogai.

Kuomet perėjau į „Warriors“, žmonės pradėjo kalbėti, kad aš jiems esu per geras. Absurdiška kaip žmonės keičia savo nuomonę, kai dalykai nesiklosto jų norima linkme“, – aiškino Cousinsas.

Atletas atskleidė, kad prieš sukirsdamas rankomis su Oklando ekipa jis telefonu kalbėjo su Stephenu Curry, Kevinu Durantu ir Draymondu Greenu apie jų galimą jėgų sujungimą siekiant dar vieno čempionų titulo.

„Draymondo kalba buvo prasčiausia, – juokdamasis sakė Cousinsas. – Jis neabejoja, kad mes kažkada susimušime. Aš gerbiu Draymondą kaip žaidėją, visada norintį laimėti. Jis yra vienas geriausių krepšininkų lygoje, o jo nusiteikimas kiekvienoms rungtynėms yra neįtikėtinas. Noriu šalia savęs turėti tokį žaidėją kiekvieną dieną.

Mes abu kalbėjome apie tą patį dalyką – mes norime laimėti. Draymondas atvirai pasakė, kad žaisdamas „Warriors“ ekipoje aš neturėsiu tiek daug prisilietimų prie kamuolio, tačiau man tai nerūpi. Manau, kad mes turime panašumų, galvoju, kad dėl to puikiai sutarsime ir kartu sieksime pergalių. Tikiuosi, kad sulauksiu panašaus dėkingumo, kaip sulaukia iš sirgalių Draymondas.“

211 cm ūgio vidurio puolėjas sausį patyrė Achilo sausgyslės trauma ir vis dar tęsia reabilitaciją. Pradžioje aukštaūgis teigė norintis grįžti iki treniruočių stovyklos, tačiau vėliau jis priėmė „Warriors“ medikų pasiūlymą neskubėti.

„Norėčiau būti pasiruošęs treniruočių stovyklai. Norėjau būti pasiruošęs vakar. Noriu žaisti pirmose sezono rungtynėse, nes pasiilgau krepšinio. Tai yra pagrindinė mano gyvenimo veikla. Tai yra apie ką aš svajojau būdamas vaikas. Sudėtinga būti toli nuo žaidimo“, – sakė krepšininkas.

Medikai spėja, kad Cousinsas į aikštelę išbėgs apie sausio mėnesį.



Komentarai:

djgaffer
Teisingai pasakė DC.Kai taip,tai jau visi nurašinėja,bet tik į GSW perėjo,tai čia jau didelis pastiprinimas.Pats tik įpusėjus sezonui grįš,neaišku,kaip po traumos žais,tai klubas net rizikuoja.Todėl tos pavydžios kalbos keistai atrodo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-20
-4
Atsakyti
Kritikai visada bliaus o i Wariors nuejas Cousins tures zieda.
2018-07-20
+3
Atsakyti
Cousinsas
Ir teisingai sako. Niekas kontakto jam nesiūlė, o žaidžiant už minimumą, tai jau pats renkiesi, kur žaisti. Dar Lakersai sugebėjo atmesti pasiūlymą. Nuėjo į Worriors. Arba jis geras, tai visi patys kalti, kad nesiūlė kontrakto, arba blogas ir neatsigaus po traumos, tai ko tada rėkauti?
2018-07-20
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.