Motiejūnas apie Davieso žaidimą turnyre JAV: „Jis prisiima visą riziką dėl galimos traumos“

2018-07-23 12:40
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Kauno „Žalgirio“ centras Brandonas Daviesas laiko veltui nešvaisto ir būdamas tėvynėje. Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV) centras žaidžia turnyre, kur atstovauja „Team Fredette“ komandai.

Jam turnyre dėl 2 mln. JAV dolerių prizo kol kas sekasi neblogai. Pavyzdžiui, praėjusią naktį žalgirietis centras per 14 minučių pelnė 13 taškų ir atkovojo 2 kamuolius.

Davieso žaidimą atidžiai seka ir „Žalgirio“ vadovai su generaliniu direktoriumi Pauliumi Motiejūnu priešakyje.

Brandon Davies

Brandon  Davies
Komanda: Kauno Žalgiris
Pozicija: C
Amžius: 26
Ūgis: 208 cm
Svoris: 109 kg
Gimimo vieta: Filadelfija, JAV

Šis bendraudamas su tinklalapiu „krepsinis.lt“ atviravo, kad Kauno klubas ne itin ramiai stebi amerikiečio žaidimą ir tikisi, jog šis apsieis be traumų. Be to, blogiausiu atveju Daviesas pats atsakytų už savo sužeidimus.

„Taip, tai yra rizika. Krepšininkas savarankiškai sportuoja, palaiko sportinę formą ir prisiima visą riziką dėl galimos traumos. Tai, kad žaidėjas dalyvaus turnyre, mums nėra jokia staigmena, Brandonas ir praėjusią vasarą žaidė šiame turnyre.

Kaip minėjau, pats krepšininkas rūpinasi savo sveikata, lauksime jo atvykstančio sveiko ir kupino jėgų pasiruošimo etapui“, – pasakojo Motiejūnas.

Pastarasis patikino, kad į pirmąsias treniruotes „Žalgiris“ rinksis rugpjūčio pradžioje.



Komentarai:

ahahahaha
numoojo ahahahaha metų anekdotas. Ant tiek norėjo sprukt kuo toliau nuo Lietuvos ir Žalgirio, kad net sutartį dar 2 metam pratesė..
2018-07-23
+2
Atsakyti
Ddd
Taip nenorejo zaist Zalgiri, kad eme ir pasirase nauja kontrakta. Is kur tokiu kaip tu adaptu atsiranda...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-23
-1
Atsakyti
To numoojo
Juokingas tu... Manai vercia ji kazkas zaisti zalgiry?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-23
-8
Atsakyti
zalgiris
na greiciau paaitu zingsniai i prieki su izaideju
2018-07-23
+2
Atsakyti
Nejaudino
Pf , tame paciame Zalgiryje budami profesionalais ir Kalnietis ir Ulanovas ir dar visa puokste zaisdavo uz savo universiteta sezono metu ir kazkaip traumu rizika nerupedavo , aisku budavo nusiskundimai sezonui einant i pabaiga del nuovargio ,bet kazkaip zaidimas uz megejus Zalgirio vadovybes nejaudindavo .
2018-07-23
-2
Atsakyti
numoojo
jei Davies tektu rinktis jis geriau zaistu tam turnyre nej zalgiri.....siaip nemazai kalbu yra,kad Daviespats labai norejo sia vasara begti is Lietuvos,ir net savo draugiai pasake,kad gyventi Lietuvoje tai tas pats kaip gyventi kokioj Afrikoje,nes Lietuva trecio pasaulio salis....
2018-07-23
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.