Ukrainos rinktinės lyderis kitą sezoną žais „Barcelonos“ gretose

2018-07-25 10:49
Nuotr.: Michele Longo/PACIFIC PRE/SIPA - Scanpix
Nuotr. Michele Longo/PACIFIC PRE/SIPA - Scanpix

Su trenksmu kitą sezoną sugrįžti į Eurolygos elitą besivilianti „Barcelona“ rado naują aukštaūgį. Žurnalistas Chema de Lucas skelbia, jog Katalonijos klubo garbę ginti turėtų ukrainietis Artiomas Pustovijus.

„Barcelona“ jau susitarė su Obradoiro klubu, kuriame pastaruoju metu kartu su Eimantu Bendžiumi rungtyniavo Pustovijus. Apie 26-erių centro ir „Barcelonos“ kontraktą artimiausiu metu turėtų būti pranešta oficialiai.

„Endesa“ pirmenybėse praėjusį sezoną 216 cm ūgio Ukrainos rinktinės bokštas vidutiniškai rinko po 11 taškų ir atkovojo po 5,9 kamuolio.

Santjago de Kompostelos klubo garbę Pustovijus gynė pastaruosius dvejus metus. Prieš tai keturis sezonus iš eilės jis rungtyniavo Južno „Chimik“ gretose.

Pustovijus atsiskleidė praėjusių metų Europos čempionate, kai vidutiniškai rinko po 15,3 taško ir atkovojo po 6,3 kamuolio.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.