Konkurentų lygoje nematantis Lillardas save laiko geriausiu repo atlikėju

2018-07-26 08:41
Nuotr.: youtube
Nuotr. youtube

Portlando „Trail Blazers“ žvaigždė pasitikėjimo savimi turi ne tik krepšinio aikštelėje, tačiau ir muzikos įrašų studijose.

28-erių gynėjas tiki, jog yra geriausias repo muzikos atlikėjas visoje NBA lygoje. „Aš nematau konkurentų“, – teigė Lillardas.

Repo muziką stipriausioje planetos lygoje kuria ir tokie žinomi krepšininkai, kaip Lonzo Ballas ar Imanas Shumpertas, vis dėlto Lillardas nenori būti lyginamas su niekuo.

„Nedarau to, kad su kažkuo varžyčiausi. Aš esu menininkas“, – aiškino krepšininkas.

2015-ųjų liepą Lillardas išleido pirmąją savo dainą „Karys žaidime“. 2016-ųjų spalį pasirodė ir pirmasis amerikiečio albumas pavadinimu „Laiškas“. Tuo metu 2017-ųjų spalį – antrasis albumas pavadinimu „Patvirtinas“.

Triskart NBA Visų žvaigždžių mačo dalyvis yra įrašęs bendrą kūrinį ir su garsiuoju reperiu Lil Wayne'u.



Komentarai:

Afigienai
Geriausias reperys NBA yra Lonzas Kamuolys
2018-07-27
-4
Atsakyti
Retro
Tai kiek smegenu pas nigerius daug. Ir kam jie patinka? Tiems kurie ne rasistai ar tiems pas ka dar maziau smegenų..protingi nekencia debilų, ir tada juos vadina rasistais.hm...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-27
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.