Paaiškėjo naujieji LKL komentatoriai ir vedėjai

2018-07-30 22:47
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Naują sezoną „Betsafe–LKL“ ir BTV pasitiks papildžiusi komentatorių ir vedėjų gretas.

Liepos mėnesį paskelbta naujų talentų paieška baigėsi ir išrinkti geriausieji.

Daugiau nei 100 dalyvių susidomėjimo sulaukusiame konkurse komisijos bei krepšinio sirgalių sprendimu išrinkti po du laimėtojai abiejose – vedėjo ir komentatoriaus – kategorijose.

Geriausieji gaus galimybę išbandyti save pajėgiausios Lietuvos krepšinio lygos.

Komentatorių konkurso nugalėtoju tapo ketverių metų komentavimo patirtį turintis Tautvydas Kubilius. Jį geriausiai įvertino tiek komisija, tiek žiūrovai, skyrę Tautvydui net 1898 balsus.

„Jau prieš konkursą teko darbuotis sporto komentatoriumi įvairiuose renginiuose, tačiau labai norėjosi žengti tą žingsnį į aukštesnį lygį, – sakė geriausiu komentatoriumi konkurse tapęs T. Kubilius. – Prieš patį konkursą daug negalvojau apie savo galimybes, kadangi puikiai supratau, jog tikrai bus stiprių konkurentų. Dalyvių skaičius buvo tikrai didelis, o tarp jų buvo tikrai labai talentingų ir gabių jaunų žmonių, todėl ta pergalė dabar dar malonesnė. Be abejo, puikiai suprantu, kad tai – tik mažas žingsnis ir dabar laukia daug darbo tobulinant save.“

Jis už nugaros paliko sveikos gyvensenos trenerį ir buvusį profesionalų krepšininką Alaną Dzeranovą. Komisiją jam skyrė antrąją vietą, žiūrovai – trečiąją.

Vedėjo kategorijoje pirmąją vietą pelnė vadybininkas Laurynas Juozas Liutkus. Jis sulaukė daugiausia žiūrovų simpatijų – dalyvį palaikė 852 balsavusieji. Nors komisija Laurynui skyrė antrąją vietą, bendrojoje įskaitoje šis pretendentas į vedėjo poziciją liko pirmas.

„Vau! Geriausias pirmadienis ever, – džiūgavo nugalėtojas. – Norisi rėkti kaip legendiniam „Teleloto" vedėjui Sigučiui. Esu dėkingas tiems, kurie balsavo už mane internete, komisijai, kuri išreiškė pasitikėjimą manimi, ir draugams už palaikymą viso konkurso metu. Paslapčia tikėjausi, kad pateksiu į kitą etapą, varžovai buvo stiprūs, todėl savikritiškai vertinau savo galimybes, tačiau išgirdęs savo vardą tarp konkurso nugalėtojų sunkiai rinkau žodžius, o dabar sakau taip: LKL, ateini čia!“

Antrąją poziciją vedėjų konkurse pelnė rinkodaros projektų vadovas Jovaras Skanas. Komisija jam skyrė pirmąją vietą, tačiau žiūrovų balsavime Jovaras liko tik septintas.

Konkurso nugalėtojai turės garantuotą šansą pademonstruoti savo gebėjimus „Betsafe–LKL“ tiesioginėse transliacijose. Naujas lygos sezonas prasideda rugsėjo 22 d.



Komentarai:

LKL jus rimtai?
suses kubilius su kazlausku ir komentuos zalgiris — rytas rungtynes :))

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-31
Atsakyti
hj
Zeuru kubilius gwb buves ryto nekencia labiau nei savo gyvenimo bus idomu gal ryto nekomentuos :D
2018-07-31
-4
Atsakyti
djgaffer
Gerai bent,kad laimėjo žmogus su komentavimo patirtim.Leisti į eterį visišką naujoką būtų per daug rizikinga.O Jovarą pamenu iš Sport 1 laidos apie NBA krepšinį.Tai ten visai neblogai jis savo mintis dėstė.Pažiūrėsim,kaip čia seksis.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-31
+4
Atsakyti
:)
Rinkeju nuomone matosi px visai. Prastume savi sikana i 2 vieta.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-31
-3
Atsakyti
Tautvi
Tautvydai atiduok Hanteli :D
2018-07-31
-4
Atsakyti
asdf
Gal kas galit pasakyt kaip vyko atranka? Ar buvo ir finalai? Ir kur galima pamatyti visą video medžiagą?
2018-07-30
-2
Atsakyti
Skeptikas
Visai nenuostabu, kad Skanas prasimušė. Juk jo ex kolega (Sport1) Ignas Grinevičius vedė atranką
2018-07-30
-5
Atsakyti
AS
O gal būtų galima padaryti duetą: Kubilius ir Staučė?
2018-07-30
Atsakyti
ekspertas
o man tas kiaušiadorinis patiko, bet matau antras liko tas buves kasioras: DDDD kazkokia pieva. jis netempia lygio jokio. ziauriai ten sukomentavo pamenu, net zaidejo ne ta pavarde pasake. jis nei dikcijos neturi, man isimine tas kur su 39 prusaicio daina pajuokavo. kvailiai komisijoj gryni pridurkai
2018-07-30
-7
Atsakyti
Gwb ciulpia
Tikraja to zodzio prasme zalgirio fanas komentuos zalgirio varzybas
2018-07-30
+3
Atsakyti
xD
laukiam kai kubilius zalgiri komentuos

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-30
+12
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 11

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.