„Raptors“ testuoja buvusį penktąjį NBA šaukimą

2018-07-31 09:51
Nuotr.: D.Taraškevičius, zalgiris.lt
Nuotr. D.Taraškevičius, zalgiris.lt

Priekinės linijos žaidėjo ieškanti Jono Valančiūno atstovaujama Toronto „Raptors“ privačiai darbuojasi su aukštaūgiais. Pranešama, jog Kanados klubo peržiūroje prakaitą lieją laisvieji agentai Thomasas Robinsonas ir Christianas Woodas.

27-erių Robinsonas pastarąjį sezoną rungtyniavo Maskvos srities „Chimki“ gretose, tačiau jam šis karjeros etapas prasidėjo nesėkmingai – aukštaūgis lapkritį patyrė rankos lūžį, dėl kurio nerungtyniavo tris mėnesius.

Eurolygoje jis vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 15 minučių, pelnydavo po 8,2 taško ir atkovodavo po 5,8 kamuolio. Robinsonas 2012-aisiais NBA naujokų biržoje buvo pakviestas penktuoju šaukimu, bet savęs elitinėje krepšinio lygoje taip ir neatrado.

Sakramento „Kings“ jį iškeitė dar debiutinio sezono metu į Hjustono „Rockets“, o vėliau per mainus iš „Rockets“ kėlėsi į Portlando „Trail Blazers“, kuri galiausiai jį išsiuntė į Filadelfijos „76ers“. Pastaroji krepšininką atleido. 

Paskui Bruklino „Nets“ ir Los Andželo „Lakers“ buvo suteikusi šansą Robinsonui, bet jis lūkesčių nepateisino.

Tuo metu Woodas 2015-aisiais savo pavardės NBA naujokų biržoje neišgirdo, tačiau sulaukė Filadelfijos „76ers“ ir Šarlotės „Hornets“ dėmesio. Visgi galiausiai jis elitinėse pirmenybėse neįsitvirtino ir žaidė Plėtojimosi lygoje.

Praėjusį sezoną 22-ejų 208 cm ūgio atletas joje vidutiniškai pelnė po 23,3 taško, atkovojo po 10,4 kamuolio, atliko po 2,2 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 24,7 naudingumo balo.



Komentarai:

palyginimas
Robinson prie Casey zaisdavo ilgiau uz JV

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-31
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.