Carteris apie čempionų žiedus besivaikančius žaidėjus: „Tai ne man“

2018-08-03 08:40
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) legenda Vince'as Carteris neteisia čempiono žiedų besivaikančių savo kolegų. Bet tuo pačiu tai nėra, ko 41-erių veteranas imtųsi karjeroje.

„Į krepšinį atėjau toje eroje, kai tokių dalykų nebuvo, – pabrėžė Carteris. – Taigi, tai vis dar išlikę manyje. Man tai nesukelia jokių problemų, kaip yra elgiamasi dabar, bet tai ne man.“

Tarpsezoniu Carteris susitarė su Atlantos „Hawks“ dėl vienerių metų trukmės ir 2,4 mln. JAV dolerių vertės kontrakto. Su komanda, kuri praėjusį sezoną iškovojo vos 24 pergales ir kartu su Dalaso „Mavericks“ pagal šį rodiklį buvo trečia prasčiausia ekipa.

Paklaustas apie galimybę sumedžioti čempiono žiedą karjerai artėjant į pabaigą, Carteris teigė mieliau norintis kovoti dėl minučių aikštėje, o ne tenkintis mentoriaus role į čempionų titulą besikabinančioje ekipoje.

„Aš toliau noriu žaisti. Kiek minučių bebūtų, noriu rungtyniauti“, – kalbėjo Carteris.

Visgi krepšininkas neatmetė galimybės prisijungti prie vienos iš NBA favoričių, jei tik pajaus, jog nebėra pajėgus suteikti komandai naudos aikštelėje, bet iš karto išliko kategoriškas sau.

„Manau, kad prieš tai įvykstant aš veikiausiai baigsiu karjerą“, – rėžė jis.

Carteris pridėjo, jog yra apie 90 proc. tikras, kad artėjantis sezonas jam bus paskutinis. Praėjusį sezoną Sakramento „Kings“ gretose atletas vidutiniškai rungtyniavo po 17 minučių, pelnė po 5,4 taško, atkovodavo po 2,6 kamuolio ir atliko po 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Aštuoniskart „Visų žvaigždžių“ mačo dalyviui „Hawks“ – aštuntoji karjeros stotelė.



Komentarai:

kasioguru
Wade nepasikeles ??? :D uztenka prisimint, kaip finale tyciojosi is Dirko ligos, ir siaip i jo povyza paziuret - galva uzrietes, pastoviai kramtoske ziaumoja, tipinis pizonas-jankis. :D
2018-08-03
-8
Atsakyti
djgaffer
Nu taip,dauguma ten pasikėlę,bet Carteris tada Sidnėjuje ypač reiškėsi po pergalės prieš mažą lietuvėlę.Apie tą pirštą net pasaulio žiniasklaida kalbėjo ir juokėsi,kad jis taxi kvietėsi,norėdamas kuo greičiau iš arenos dingt. :-) Bet,su laiku žmonės juk sensta ir bresta taip pat,tai ir jis ramesnis pasidarė.Nors kas be ko,ten beveik visi vaikšto iškėlę galvas ir laiko save aukščiau kitų,ypač dar kai pinigus užkala.Man pvz.Wade'as ateina į galvą.Nepamenu,kad būtų kažkaip išsišokęs,visada toks ramus,normalus,apie Sabą gerai pakalbėjo.Nu žmogus su protu.Buvo gal ir jis ta žvaigždžių liga susirgęs,bet ne taip stipriai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-03
-3
Atsakyti
kasioguru
>djgaffer

pasakyk nors 1 superzvaigzde, kuri nepasikelus, ypac amerikosa juodzki. :) ir kodel jis tada turejo kuklintis? imete pergalingus taskus ir laimejo varzybas. ne jo bedos, kad Siskai kinkos drebejo. negi galvoji, kad tokia zvaigzde pasakys, kad buvo blogesni ir laimejo tik sekmes deka? :D ir niekuo jis nepasikeite, dabar pasielgtu lygiai taip pat, net neabejoju, bet tai normalu.
2018-08-03
+1
Atsakyti
aaa
legendarinis
2018-08-03
-4
Atsakyti
djgaffer
Pagarba Carteriu.Atsimenu,po 2000 OŽ jo nekenčiau,kai pasikėlęs buvo,po sunkios pergalės prieš mūsiškius pirštą iškėlęs rodė,kad jie geriausi,nors vos sveiką kailį išnešė.Bet su laiku subrendo žmogus ir dabar galima tik džiaugtis matant jį dar žaidžiantį.Ir svarbiausia,nesekantį tų madų lengviausiu būdu žiedą laimėti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-03
Atsakyti
prof
kiekvieno prof sportininko tikslas turėtų būti pergalės, tad man tai atrodo normalu, kai siekia laimėti. kai kurie aukoja didesnį uždarbį, bet nori laimėti, pasiekti kažką, kai kiti tik pinigus mato.
2018-08-03
+1
Atsakyti
antanas
Db jauni erzilai tam senam pirdylai sikna draskys

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-03
+2
Atsakyti
Anonimas
gyva legenda
2018-08-03
-3
Atsakyti
kortis
Legenda karteris
2018-08-03
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 9

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.