LaVaras pateikė versiją, kodėl Bryantas nemėgsta jo sūnaus Lonzo

2018-08-04 16:58
Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Nuotr. Fotodiena.lt/J.Elinskas

Ekscentriškasis LaVaras Ballas ir vėl nepraleido progos pasidalinti savo mintimis bei pateikė įdomią versiją, kodėl Los Andželo „Lakers“ legenda Kobe Bryantas nemėgsta jo sūnaus Lonzo.

Visai neseniai Bryantas retoriškai paklausė, kodėl „Lakers“ praėjusių metų naujokų biržoje antruoju šaukimu pasirinko Lonzo Ballą, o ne Jaysono Tatumą, kuris gina Bostono „Celtics“ garbę.

LaVaro įsitikinimu, tokia Bryanto nuomonė vyrauja todėl, jog Lonzo, kaip mėgstamiausią krepšininką įvardino ne Kobe, o LeBroną Jamesą.

„Kiek kartų krepšininkai gauna galimybę žaisti su savo mėgstamiausiu krepšininku? – klausė Ballas. – Turbūt niekada.“

„LeBronas buvo mėgstamiausias Lonzo krepšininkas, kuomet jis augo. Taip, būtent todėl Kobe jo nemėgsta. Aš taip pat mėgstu LeBroną, kuris visada buvo Lonzo vyrukas“, – pokalbių laidoje tvirtino LaVaras.



Komentarai:

trikampuoklis
Lavoras bolas ir pats netiki ka sako, po visu jo juokingu teiginiu seka jo kvaila sypsena, kuri isduoda, kad "klausykit zmones, neimkit visko i sirdi, sita sakau, nes as nuo to uzsidirbsiu dar daugiau doleriu". Dauguma ji laiko durneliu, bet jam tai px, jau geriau kalti pinigus ir visa neigiama bolams skirta demesi nukreipti i save, kas yra labai grazu ir pavyzdinga is tevo puses.
2018-08-05
-1
Atsakyti
tatum prapiso
geriau tatum butu pasauke :D dabar cirka kazkoki :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-04
-3
Atsakyti
Haha :D Kobe tiesa pasake, o Lonzo dar labai labai labai daug dirbt kad nors truputi iki kobes pakiltu.
2018-08-04
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.