Rondo pasiryžęs tapti Ballo dubleriu „Lakers“ startiniame penkete

2018-08-08 09:18
Nuotr.: USA Today-Scanpix
Nuotr. USA Today-Scanpix

Kas sezoną komandą keičiantis Rajonas Rondo prieš naująjį etapą Los Andželo „Lakers“ komandoje neturi ypatingų įgeidžių.

Metų trukmės ir 9 mln. JAV dolerių vertės kontraktą pasirašiusiam 32-ejų NBA čempionui su „Lakers“ jaunąja žvaigžde Lonzo Ballu gali tekti dalintis ne tik minutes, bet ir vieta starto penkete. 

Visgi pačiam Rondo tai problemų nekelia – jis pasirengęs į priekį užleisti 2017 metų antrąjį NBA šaukimą.

„Darysiu tai, ko manęs paprašys, – „TMZ Sports“ teigė Rondo. – Mano pagrindinis tikslas – laimėti. Esu pasirengęs padėti Lonzo tobulėti. Jeigu ne aš pradėsiu starto penkete, tuomet jis užims tą vietą.

Laukiu, kada pasimatysiu su visais jaunais vyrukais ir vyresniais kolegomis bei ieškosime kelio į pergales.“

Rondo pagrindinio įžaidėjo vaidmeniu tenkinosi 11 iš 12 karjeros NBA sezonų, įskaitant ir praėjusius metus Naujojo Orleano „Pelicans“ gretose.

Ballas debiutinio sezono metu 50 iš 52 rungtynių pradėjo starto penkete bei vidutiniškai pelnė po 10,2 taško, atliko po 7,2 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo po 6,9 kamuolio, tačiau turėjo problemų su pataikymu – gynėjas iš žaidimo realizavo tik 36 proc. metimų, tuo metu iš tritaškio zonos krepšį atakavo 30,5 proc. taiklumu.



Komentarai:

Žales
R.I.P
2018-08-08
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.