Tylą nutraukęs Leonardas padėkojo „Spurs“ ir Popovichiui

2018-08-10 07:46
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Toronto „Raptors“ naujokas Kawhi Leonardas atsisveikino su San Antonijaus „Spurs“ klubu, kuriame praleido septynerius metus.

Laiške jis dėkojo „Spurs“ organizacijai, buvusiems komandos draugams, treneriui Greggui Popovichiui ir sirgaliams.

„San Antonijau, per pastarąsias kelias savaites galvojau, kokius tinkamus žodžius turėčiau pasakyti, o visa tai susideda iš vieno paprasto žodžio: ačiū!

Mano šeima ir aš norime padėkoti visai „Spurs“ organizacijai, San Antonijaus žmonėms ir sirgaliams. Ačiū visiems komandos draugams, su kuriais žaidžiau visus septynerius metus. Ačiū Popai, aš visada liksiu dėkingas dėl savo tobulėjimo. Dėkoju sirgaliams, jūs esate aistringiausi ir labiausiai atsidavę.

Džiaugiuosi, kad turėjome gerokai daugiau pakylimų nei nuopolių. Niekada nepamiršiu, jog viską išgyvenome kartu.

Dabar jau žvelgiu į naują savo karjeros etapą, tačiau visada prisiminsiu San Antonijaus miestą ir žmones. Ačiū!“ – rašė Leonardas.

Krepšininko išvykimas iš San Antonijaus buvo audringas. Jis praėjusį sezoną sužaidė tik devynerias rungtynes. „Spurs“ medikai buvo davę leidimą atletui grįžti į aikštę, tačiau jis turėjo kitokią nuomonę.

Leonardas buvo iškeistas į „Raptors“ kartu su Danny Greenu, o už tai „Spurs“ gavo DeMarą DeRozaną, Jakobą Poeltlą ir 2019 metų pirmojo rato šaukimą.

Leonardas dukart žaidė NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse, o 2014 metais tapo NBA čempionu ir finalo serijos MVP.



Komentarai:

to aaa
tylek, snargliau
2018-08-10
Atsakyti
aaa
agentai raso tekstus ir dekoja, jei jau apie tai....
2018-08-10
-8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.