Wade'as atsisakė kinų pasiūlymo: „Jei toliau žaisiu, tai tik „Heat“ komandoje“

2018-08-12 08:53
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Dėl konkrečios savo ateities dar neapsisprendęs Dwyane'as Wade'as kitą sezoną pelningu Kinijos klubo pasiūlymu tikrai nesusivilios, atskleidė pati NBA žvaigždė.

Pats Wade'as patvirtino, kad likęs krepšinyje dar sezoną, jis vilktųsi tik Majamio „Heat“ aprangą.

„Jei nuspręsiu dar sezoną žaisti, tai bus tik su „Heat“ marškinėliais“, – sakė 36-erių atletas.

Taip tapo aišku, kad kinų pinigais Wade'as nesusivilios. Kaip anksčiau skelbė ESPN, Džedziango „Golden Bulls“ klubas Wade'ui pateikė trejų metų ir 25 mln. JAV dolerių vertės kontrakto pasiūlymą. 

Dabar Wade'as renkasi tik tarp dviejų krypčių – apskritai baigti karjerą arba toliau žaisti Floridos valstijoje. Pats veteranas dar pridėjo, kad „Heat“ organizacija jam nenustatė termino, kada žaidėjas privalo apsispręsti.

Būtent Majamyje Wade'as praleido gražiausius savo karjeros metus – 13 iš visų 15.

Praėjusį sezoną Wade'as pradėjo Klivlando „Cavaliers“ komandoje, tačiau ten savęs nerado ir antroje sezono dalyje sugrįžo į Majamį. Ten per likusią sezono dalį vidutiniškai jis pelnė po 12 taškų ir atkovojo po 3,4 kamuolio.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.