Būsimos Kuzminsko ir Gudaičio Kalėdos – ant parketo

2018-08-14 13:48
Nuotr.: LaPresse - Scanpix
Nuotr. LaPresse - Scanpix

Mindaugui Kuzminskui ir Artūrui Gudaičiui artėjančios Kalėdos bus darbingos. Milano „AX Armani Echange“ šventinę dieną žais Italijos lygoje.

Paskelbta, kad gruodžio 25-ąją įvyks rungtynės tarp „AX Armani Exchange“ ir Brešos „Germani Basket“. Susitikimas vyks Milane.

Tai bus pirmasis kartas istorijoje, kuomet Milano klubas rungtyniaus Kalėdų dieną. Praėjusį sezoną „AX Armani Exchange“ žaidė su ta pačia Brešos ekipa antrąją Kalėdų dieną.

Praėjusį sezoną šios komandos susikovė Italijos lygos pusfinalyje, o lietuvių ekipa pergalę šventė rezultatu 3-1. 

Per Kalėdos vykstančiame mače iš Milano į Brešą persikėlęs Awudu Abassas turės pirmąją progą po išvykimo iš „AX Armani Exchange“ rungtyniauti šio klubo „Mediolanum Forum“ arenoje.



Komentarai:

Juve
Per Kalėdos vykstančiame mače iš Milano į Brešą persikėlęs Awudu Abassas turės pirmąją progą rungtyniauti „AX Armani Exchange“ „Mediolanum Forum“ arenoje. :DDD taigi jis jau ten zaides
2018-08-14
-5
Atsakyti
9805
Labai aktuali naujiena, dar parašykite kur ir su kuo kiekvienas švęs kalėdas ir kiek išgers.
2018-08-14
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.