Gailiaus komandos draugas pavėlavo į skrydį ir dingo be žinios

2018-08-19 22:15
Nuotr.: Facebook.com/Pinar Karsiyaka
Nuotr. Facebook.com/Pinar Karsiyaka

Turkijoje karjerą tęsiantis Deividas Gailius treniruočių stovyklos pradžioje susitiko su naujaisiais draugais Izmiro „Pinar Karšiyaka“ komandoje, tačiau tarp jų neišvydo iš JAV atvykti turėjusio Antonio Campbello.

Klubas sekmadienį oficialiai paskelbė, jog dar trečiadienį Turkijoje nusileisti turėjęs 23-ejų puolėjas pavėlavo į skrydį, prarado savo bagažą ir išvyko į namus Ohajo valstijoje.

Negana to, nuo to momento Campbello dingo be žinios – „Pinar Karšiyaka“ nėra informuota, kur šiuo metu randasi jų žaidėjas. Agentas taip pat neteikia informacijos.

Kelias dienas su tokiu neprofesionalumu besitaikstęs Izmiro klubas galiausiai ėmėsi teisinių veiksmų bei pradėjo tyrimą pagal kontrakte numatytas sąlygas.

„Pinar Karšiyaka“ oficialiai apie susitarimą su Campbello pranešė rugpjūčio 6-ąją. Krepšininkai į komandos bazę susirinko praėjusios savaitės pabaigoje.



Komentarai:

djgaffer
Čia tai žiaurus neprofesionalumas.Prarado bagažą ir nutarė,kad nevyks.Tai skambintųsi komandos atstovams,agentui,kad padėtų.Bet ne,geriau grįžt namo.Ir spėju geria kur nors Ohajo bare padėjęs ant visų.Sunku jam bus ateitį gerą komandą rast,nes įrašą jau turi.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-20
+3
Atsakyti
Anonimas
tai kad jis kitos pozicijos, ir zaidzia antrarusej lygoj
2018-08-19
+4
Atsakyti
...
Tupano kopija, tik apsileidusi fiziškai :)
2018-08-19
+4
Atsakyti
Phd
Bermudu trikampyje

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-19
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.