„Maccabi“ nusprendė likti prie senojo komandos modelio ir rinkti vieną sudėtį

2018-08-24 16:03
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Tel Avivo „Maccabi“ komandos vadovybė galiausiai atsisakė garsiai nuskambėjusios idėjos klube įkurti dvi sudėtis.

Skelbiama, kad klubo vadovai vis tik nusprendė palikti vieną sudėtį, kuri kovos ir Izraelio čempionate, ir Eurolygoje.

Apie idėją kurti dvi sudėtis buvo skelbiama dar šios vasaros pradžioje, motyvuojant tuo, kad „Maccabi“ yra pernelyg sunku žaisti su legionierių limitu Izraelio čempionate ir tuo pačiu Eurolygoje. Ekipos atstovai tikino, jog Izraelyje taikyta dviejų vietinių žaidėjų aikštėje tuo pat metu politika išbalansavo komandą.

Izraelio čempionato vadovybė sužinojusi apie tokius „Maccabi“ ketinimus pakoregavo legionierių taisyklę, todėl dabar pokyčiai „Maccabi“ klubą tenkina.



Komentarai:

Anonimas
to buru, pirma pasidomek kokia nesamoninga taisykle izraelis turejo - reikalavi vienu metu aikstej laikyt bent du izraeliecius. Cia nesamoninga taisykle, ir Maccabi pilnai teisus buvo reikalaudamas tokia nesamone pakeisti. Dabar pakeista taisykle reikalaujant bent vieno vietinio zaidejo. Tai yra tinkama ir logiska taisykle.
2018-08-24
-1
Atsakyti
EL licenzijos leidzia klubams issikalinet kaip tik geidzia, net ir pirmam playoffu rate iskrite vis tiek liktu eurolygoj, tai ir sokdina federacija
2018-08-24
-14
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.