Džordževičius prieš atranką į pasaulio čempionatą: „Nesuprantu, kodėl žaidėjai neatvyks“

2018-08-25 16:34
Nuotr.: Fotodiena.lt/M.Baranauskas
Nuotr. Fotodiena.lt/M.Baranauskas
  • Žaidėjų sprendimų nesuprantantis Džordževičius tikina, jog krepšininkai po vasaros atostogų jau turėtų būti pakankamai pailsėję

  • Artimiausiu metu paaiškės Milošo Teodosičiaus ir Bobano Marjanovičiaus galimybės padėti rinktinei, tuo metu Nikola Jokičius jau davė neigiamą atsakymą

  • Serbai, prieš prasidedant antrajam atrankos etapui, L grupėje užimą antrąją vietą

  • Jį Džordževičiaus auklėtiniai pradės rungtynėmis su Graikija ir Estija

Visai neseniai paaiškėjo, jog vienas geriausių Serbijos krepšininkų Nikola Jokičius nepadės savo šaliai atrankoje į pasaulio čempionatą, o tai iššaukė Aleksandro Džordževičiaus reakciją.

„Nebesuprantu, kodėl žaidėjai neatvyks. Sutartys pasirašytos, vasaros atostogos baigėsi ir jų mintys yra pailsėjusios. Man juos labiau patinka matyti priešais save, o ne užkulisiuose. Tai nėra įsipareigojimas, tačiau dauguma žaidėjų rinktinei nori atiduoti daugiau“, – teigė serbų strategas.

Džordževičius taip pat atskleidė, jog situacija dėl Milošo Teodosičiaus ir Bobano Marjanovičiaus galimybių pasirodyti atrankos rungtynėse paaiškės kitą savaitę.

„Antradienį turėsiu paskutinį susitikimą su Los Andželo „Clippers“ generaliniu vadybininku, po kurio žinosiu apie Milošo ir Bobano situacijas.

Jie abu išvyko į Los Andželą, kur susitiko su klubo medicinos personalu bei fizinio parengimo treneriais. Pirmadienį ir antradienį jie treniruosis, o tuomet sprendimas ir paaiškės. Labiausiai tikėtina, jog 16 kandidatų sąrašas pasirodys trečiadienį“, – planus išdėstė Džordževičius.

Serbai antrajame etape žais L grupėje, į kurį atėjo surinkę 4 pergales ir patyrę 2 pralaimėjimus. Šiuo metu grupėje pirmauja Vokietijos ir Graikijos rinktinės, kurios pralaimėjimo kartėlio dar nepatyrė. Už serbų rikiuojasi Izraelis, Gruzija ir Estija.

Džordževičiaus auklėtiniai rugsėjo 13-ąją išvykoje susitiks su graikais, o po trijų dienų namuose priims Estijos krepšininkus.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.