Paulius Motiejūnas apie Adomaičio priekaištus: „Patriotizmas niekur nedingo, tiesiog pasikeitė taisyklės“

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“
2018-08-28 18:04
Nuotr.:
  • Dainius Adomaitis į Lietuvos rinktinę norėjo kviesti 5 žalgiriečius – Jankūną, Milaknį, Ulanovą, Grigonį ir Birutį

  • „Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas neslepia, kad klubas netrykšta noru išleisti žaidėjus į atrankos rungtynes

  • Nacionalinės komandos marškinėlius per ketvirtąjį atrankos langą veikiausiai vilkės tik vienas „Žalgirio“ žaidėjas – Ulanovas

  • „Reikia pripažinti, kad tai nėra pagrindinė rinktinė“, – sako Motiejūnas

Kauno „Žalgirio“ klubas nesijaučia nuvylęs Lietuvos rinktinę ar krepšinio federaciją. Šalies čempionų vadovas Paulius Motiejūnas sako tik darantis tai, ką darydavo visada – saugantis savo žaidėjus.

Pirmadienį Lietuvos rinktinės treneriui Dainiui Adomaičiui paskelbus rinktinės kandidatų sąrašą, jame buvo įrašytos dviejų „Žalgirio“ krepšininkų pavardės – Edgaro Ulanovo ir Mariaus Grigonio. Tiesa, pastarojo, „BasketNews.lt“ žiniomis, veikiausiai rinktinėje nebus, nes jis skirs visą dėmesį debiutui Kauno klube.

Adomaitį tokios žinios akivaizdžiai supykdė ir jis netiesiogiai apeliavo į „Žalgirio“ požiūrį.

„Aš pradedu nebesuprasti, kur Lietuvos krepšinio piramidėje yra rinktinė. Rinktinė joje visada yra aukščiausioje vietoje. Mokyklos ruošia jai žaidėjus, o joms yra garbė, klubams taip pat garbė. Taip visada buvo, – aiškino Adomaitis. – Visada sistema buvo tokia, kad čempionatai yra vasarą ir klubai liepos mėnesį išleidžia savo žaidėjus. Jie žaidė rinktinėse, po to grįždavo į klubus likus vos kelioms dienoms iki oficialių rungtynių ir problemų niekada nebuvo. Dabar situacija jau paprastesnė. Aš neginu sistemos, nedarykite klaidingų išvadų. Bet yra 10 dienų, kai reikalingi stipriausi žaidėjai. Kur mes dedame prioritetus?“

Dėl klubų atsisakymo anksčiau išleisti žaidėjus Lietuvos rinktinės treneris turėjo savaite pavėlinti treniruočių stovyklos pradžią ir atšaukti draugiškas rungtynes su Suomijos nacionaline komanda. Ruoštis ketvirtajam pasaulio čempionato langui Lietuvos rinktinė pradės rugsėjo 6 dieną, rugsėjo 9-ąją sužais draugišką mačą su latviais, o mėnesio viduryje laukia oficialios dvikovos su Kroatijos ir Nyderlandų rinktinėmis.

„Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas tinklalapiui „BasketNews.lt“ tikino, kad dėl rinktinės klausimų nuolat bendrauja su federacijos vadovais, o su treneriu Adomaičiu ryšį palaiko „Žalgirio“ strategas Šarūnas Jasikevičius. Anot klubo vadovo, pirminiuose Adomaičio planuose buvo daugiau „Žalgirio“ žaidėjų pavardžių, tačiau galiausiai įrašytos tik dvi.

„Su krepšinio federacija mūsų santykiai yra puikūs, kai kalbame apie renginius, kažkokią pagalbą ar rinktinę. Kol yra Arvydas, mes suprasime jų poziciją ir norėsime padėti. Bet jeigu tai per didelė rizika mums patiems, jie ir patys supranta, kad mes negalime užsimerkę visko daryti dėl federacijos“, – sakė Motiejūnas.

– Pauliau, jūsų komandos treneris Šarūnas Jasikevičius atvirai pasakė, kad jis nenori išleisti žaidėjų į rinktinės stovyklą, bet dėl to spendžia patys žaidėjai. Rinktinės treneris Dainius Adomaitis taip pat atvirai išdėstė, kad žaidėjai pastatomi tarp klubo ir rinktinės. Kokia yra klubo pozicija šiuo klausimu? – „BasketNews.lt“ paklausė Motiejūno.
– Klubo pozicija tokia, kad mes oficialiai negalime neleisti. Faktas, kad sprendžia žaidėjai. Bet su tais žaidėjais kalbasi visi, kiekviena pusė rodo privalumus, trūkumus ir sako, kokia yra situacija. Tai normalu, bet nereikia būti kaip iš medžio iškritus ir galvoti, kad tai prasidėjo tik dabar. Tie susikirtimai būdavo ir bus visada. Sezono metu viskas buvo aišku, o dabar mums sezonas irgi yra prasidėjęs oficialiai – vyksta pasiruošimas. Niekas nepasikeitė nuo to, kas buvo per pirmus langus. 

Normalu, kad nenorime, kad žaidėjai eitų į rinktinę, nes yra traumų rizika, pasiruošimo stadijoje yra visai kitos treniruotės, nei kad išeiti ir iš karto žaisti rungtynes. Viskas išsimuša iš ritmo. Iš tikrųjų sprendžia žaidėjai, bet kiekvienas gali pakenkti sau, komandai. Aš sėdžiu toje pusėje, kad man svarbu klubas. Pardavėme 6000 tūkstančius abonementų ir, jeigu nuvilsime sirgalius, ką sakysime? Kad padėjome rinktinei, nepykite? Ir tada mažiau pyks? Visi supranta, kad tada į mus žiūrės taip, kad mes kažką blogai padarėme. Dėl to turime ginti savo poziciją.

– Visgi anksčiau vasaromis rinktinėms nekildavo problemų dėl klubų žaidėjų, o dabar – kyla. Kaip tai paaiškinti?
– Anksčiau visi žaidėjai važiuodavo, o klubai ruošdavosi sezonui, žinodami, kad praėjus savaitei po čempionato, grįš visos žvaigždės. Dabar tas pasikeitė. Dabar iš karto eini žaisti rungtynes. Anksčiau žaidėjas, pailsėjęs po klubo, įeidavo į fizinį pasiruošimą, tada sužaisdavo čempionatą ir grįždavo į klubą, kuriame praleisdavo fizinį pasiruošimą. O dabar mes darome fizinį pasiruošimą, o rinktinei reikia žaisti rungtynes. Ir žaidėjas, nepadėjęs pamato, iš karto ateina žaisti.

Kodėl Dainius kalba apie „Žalgirį“? Kur dingo Atėnų AEK, Indianos „Pacers“ ar Toronto „Raptors“? Kiekviena komanda sprendžia atskirai, o tada visi žiūri. Jeigu Europoje nėra oficialių rungtynių, išleidi ir prisitaikai. Nėra taip, kad visi išleidžia arba visi neišleidžia. Kiekvienas žiūri į situaciją skirtingai. Pirmiausia rūpiniesi savimi.

– Ar teko bendrauti su treneriu Adomaičiu prieš kandidatų sąrašo paskelbimą? Nes jame yra dviejų „Žalgirio“ žaidėjų pavardės, bet akivaizdu, kad galėjo būti daugiau.
– Aš labiau bendrauju su prezidentu (Arvydu Saboniu) ir generaliniu sekretoriumi (Mindaugu Špoku). O treneriai bendrauja tarpusavyje. Mes tikrai ne kartą kalbėjome. Iš pradžių gavome oficialų raštą, jame buvo daugiau pavardžių, bet kalbėjome dėl mažiau žaidėjų. Supratome jų norus. Visą laiką yra mūsų noras bendradarbiauti su federacija, visą laiką taip ir bus.

– Tai dėl tų dviejų žaidėjų – Ulanovo ir Grigonio – buvo sutarta, kad jie galės prisijungti prie rinktinės?
– Aš nežinau, kuo jie remdamiesi į sąrašą įtraukė kitus žaidėjus, nes buvo ir Laurynas Birutis, Paulius Jankūnas, Artūras Milaknis. Nežinau, koks trenerio planas, kad jis kalbėjo apie Grigonį ir Ulanovą. Gal dėl to, kad jų pozicijų žaidėjai labiau reikalingi. Oficialiai turėjome daugiau pavardžių, bet tuose pokalbiuose buvo kalbama apie du.

– Esate tas klubas, kuris Lietuvoje rodo pavyzdį kitiems. Kaip atrodo tai, kad dabar tas pavyzdys yra toks, jog per spaudimą galima neišleisti savo geriausių žaidėjų?
– Mes kalbame apie tai, kad kiekvienas turi padaryti tai, ką turi padaryti. Arvydas (Sabonis) su Mindaugu (Špoku) puikiai supranta, kad mes turime sėkmingai atstovauti Lietuvai tarptautiniame turnyre. Su federacija santykiai yra puikūs, kai kalbame apie renginius, kažkokią pagalbą ar rinktinę. Kol yra Arvydas, mes suprasime jų poziciją ir norėsime padėti. Bet jeigu tai per didelė rizika mums patiems, jie ir patys supranta, kad mes negalime užsimerkę visko daryti dėl federacijos.

Reikia pripažinti, kad tai nėra pagrindinė rinktinė. Nėra Valančiūno, Sabonio, Motiejūno, Mačiulio. Tai – ne pagrindinė rinktinė. Tai rinktinė, į kurią ateina tie žaidėjai, kuriuos išleidžia. Rinktinėje yra mūsų sistemos auklėtinių, jaunimo komandose jų yra, ir mums tai svarbiausia.

– Yra tokia nuomonė, kad jeigu rinktinės turnyrinė situacija būtų sudėtingesnė, žaidėjai į tai irgi kitaip žiūrėtų. O kai dabar rezultatas 6-0, užtenka poros pergalių patekimui į pasaulio čempionatą, visai kitaip į tai žiūrima. Ar galima sakyti, kad ir jūsų komanda tada kitaip vertina situaciją?
– Mes visą laiką žiūrėjome taip pat. Vėlgi sakau – tai nėra pagrindinės rinktinės. Būsimi varžovai, olandai, nėra krepšinio elite. Tai nėra tas čempionatas, kai susirenka geriausios komandos. Eurolygos klubų požiūriu, mes visą laiką norime padaryti geriausią produktą žiūrovui. O šitas FIBA žingsnis yra toks, kad žiūrovai gauna ne geriausią produktą. Taip, pirmos rungtynės pritraukdavo žiūrovų, nes tai nacionalinė rinktinė, bet reikia pripažinti, kad tai nėra tas produktas, kuris yra geriausias ir kurį norisi žiūrėti.

– Kur, jūsų akimis, tai nuves? Koks galimas šios situacijos sprendimas?
– Niekur nenuves, tik dar labiau aštrins situaciją ir bus dar daugiau nepatenkintų žmonių. Matome Dainiaus atvejį, kai trūksta kantrybė, kuo toliau, tuo bus sunkiau. Žmonės pamato, kad ne tas vaizdas, žaidėjai tą mato, federacijos. Aš nežinau, ką galvoja FIBA. Jie pateikia gražius faktus, kad viskas važiuoja į priekį, bet iš tikrųjų mes matome, kad šita situacija yra nesąmonė. Kiekvieną dieną skaitai – ar vieni išleis žaidėjus, ar kiti, ar neišleis. Negali planuoti bilietų pardavimo, nes nežinai, ar pas tave bus geriausi žaidėjai, ar ne. Galiausiai išduodi fanus, jeigu jie neatvažiuoja. Treneriui sunku, federacijų vadovams – irgi. Bet niekas nieko negali pasakyti, nes iš viršaus valdovas nuleido, kad taip turi būti, ir visi daro.

– Ar matote problemą tame, kad FIBA iš karto nusileido NBA ir negali jos priversti išleisti žaidėjų į rinktines, kai to paties reikalauja iš Europos lygų?
– Yra dvejopi standartai. Jeigu ten yra uždara privati lyga, taip ir Europoje yra stipriausia lyga, kuriai atstovauja „Žalgiris“. Turime turėti vienodas sąlygas. Jeigu Europoje visi išleistų žaidėjus, tai vis tiek nebūtų stipriausios rinktinės, nes nebūtų NBA žaidėjų. Jeigu rūpėtų krepšinis, FIBA turėtų sudaryti sąlygas, kad visi žaistų pajėgiausių sudėčių.

– Ar gali šią situaciją pakeisti pinigai? Pavyzdžiui, kad ir klubui būtų naudinga išleisti žaidėjus į rinktinę.
– Taip yra regbyje: pusę algos moka federacija, pusę – klubai. Yra sėkmingų pavyzdžių, kaip tai gali veikti ir tikrai būtų galima tą rasti krepšinyje. Tik reikia sėsti ir susitarti NBA, Eurolygai ir FIBA. Bet kadangi tas nevyksta ir bandoma daryti viešųjų ryšių karą, kaip visiems gerai sekasi, tai ir turime tokią situaciją, kad kažkas kenčia. O paskui mojuojame patriotizmo vėliava, kad jeigu kažkur nenuėjai, tai negerai. Patriotizmas niekur nedingo, tiesiog pasikeitė taisyklės.



Komentarai:

FIFOCapitals@gmail.com
Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { FIFOCapitals@gmail.com } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 1.00%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: FIFOCapitals@gmail.com

Please Fill the Application Form Below:

- Complete Name:

- Loan Amount Needed:

- Loan Duration:

- Purpose Of Loan:

- City / Country:

- Telephone:

- How Did You Hear About Us:

If You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via email: FIFOCapitals@gmail.com,,,
2018-09-01
+3
Atsakyti
to su galva atsitiko
kam sneki ko nezinai ? visos geriausios komandos verciasi antrom-treciom sudetim ir tik per paskutini langa praeita sezona vienas kitas geresnis buvo, ir per sita vienas kitas geresnis bus. Taip kad zalgiris tikrai negales rupintis rinktine per langus, kol fiba isdarines nesamones, o i pc isvis pateks bet kas, o ne geriausi ir verciausi
2018-08-30
-10
Atsakyti
Anonimas
Fu kokia gėda motejuniw nori kat krepšininkai mokėtų lietuvos rinktinė kokia gėda žmogau

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-30
-9
Atsakyti
moteijunui kas su galva atsiitko>
Kodėl Dainius kalba apie „Žalgirį“? Kur dingo Atėnų AEK, Indianos „Pacers“ ar Toronto „Raptors“? Ta prasme jis cia rimtai?Ar Raptors ir PAcers ar koks AEK tapo jau Lietuvos komandomis, kad jiems turetu rupet Lietuvos krepsinio ir rinktines interesai?Tikrai ne, o Zalgiris kaip flagmana sturetu tuom rupintis, bet va molinis sugalvoja tokia fraze teksht, geda, Gal tegul apie Pao pakalba o ne AEK:))tie bent jau graikus isleidzia nors turbut ir negaletu girtis turintys daug laiko ilsetis sezono metu, skirtingai nei Zalgiris lkl
2018-08-29
+12
Atsakyti
to mintis
pala, koks neptunas ? nelabai atsimenu kas is neptuno pakviestas ? galdikas ? o gal masiulis ? o jei ne tai turbut olisevicius ? taigi nei vieno, apskritai nelabai atsimenu tokiu kad butu is neptuno kada vasara pakviestas, tai apie ka cia sneki ? Pernai tik languose zaide is lietkabelio, neptuno, vienas is ryto, ir visu ju treneriai kaip susitare dejavo kaip tu zaideju nebuvimas jiem pakenke, nors lietkabelis jau tik lkl bezaide, o kiti turejo laisvus langus per kuriuos tik treniravosi. Del ryto tai kad pats treneris tuos savo hebrantus visur tamposi is paskos, motiejunas per prastas, gecas irgi turbut prastesnis uz girdziuna ? tai kam cia paskui skustis nesuprantu, jei nenori imk kitus, pasilik viena. Su zalgiriu lygint tai isvis negalima, nes nei vienas tu turnyru neprilygsta nei lygiu, nei tvarkarasciu, ir prastai paruosti zaidejai gali to neistemt. Tai turetum atsizvelgt i visu poreikius, nes jei zalgiris pilnai padetu per langus, tai butu paaukoto eurolygos sezono saskaita, tada galesi aiskint kaip geda daroma eurolygoj, tai kur patriotiskumas ? :D nors tiesa sakant man ant tokiu patriotu tai isvis nusiskit, sedi, ziuri krepsini gurksnoja aluti kai laimi ir jauciasi didziausiais patriotais :D o jei pralaimi, ar kas nors klaida padare tai puls visus keikt ir su sh maisyt. Fules cempionatai prasideda, tai visi tampa vokietijos, anglijos, brazilojos patriotais, kai lietuva zaidzia futbola arba rankini tai visi patriotai po lapais, nes rezultato ner
2018-08-29
-9
Atsakyti
Modestas
Labai apgailėtinas žalgirio sprendimas. Krito visa organizacija labai žemai mano ir ne tik mano akise. Palauksiu geriau ryta,kabelį,neptūnas bet ne šita žalią padla. Kalbu apie tarptautinius turnyrus.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-29
-1
Atsakyti
lietuva
Ulanovas zais rinktineje prieme adomaicio kvietima

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-29
+12
Atsakyti
ta idiotiska
sistema jau eile metu aisku, kad niekur nenuves, isvis cia reiktu visiems klubams pasakyt aciu FIBA'ai bet jus nutruke nuo realybes ir isvis nereikalingi, mes steigiam nauja organizacija jus keiciancia, kuriems krepsinio reikalai rupes labiau, o jei tai pajegus padaryt Eurolygos atstovai Europoj butu puiku
2018-08-29
+8
Atsakyti
rr
Patriotizmas ir taisyklės, visiškai nesuderinami dalykai.
2018-08-29
+8
Atsakyti
to Jusas
O prie ko cia biudzetas, kad ir 30% ? Kokios dar LT, miestai gautus pinigus skirsto kaip jie nori, beto ir patys kaunieciai irgi sunesa i biudzeta... Keista logika.

p.s Dauguma zaliu fanu pritaria siam sprendimui

p.s.s Net is apklausos 10k votes, 67% palaiko. Neskaitant, kad tie kurie nepalaiko yra kitu fanai..
2018-08-29
+14
Atsakyti
to Mintis
O kodel Armani ar pao negali isleisti atstovauti 1 ar 2 zaideju. Pas juos jie nevaidina pagrindiniu roliu ir turi dar 10 tokio pat lygio zaideju.
2018-08-29
-4
Atsakyti
Jusas
Atsibuskit chebra 30%Zalgirio biudzeto yra miesto-valstybes pinigeliai,nei vienoj eurolygos komoj to nera,tai turi tylet ir duokle atiduot saliai.Jei butu tik privatus klubas, tada butu galima ginciotis,del muzikos uzsakymo,ir liktu tik patriotiniai jausmai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-29
+7
Atsakyti
Mintis
nieks nesako kad fiba sistema gera. kalba eina apie atstovavima savo saliai. ziuri pro savo zalius akinius ir daugiau nieko nemato. tai tegul ruosiasi savo eurolygai ir sako tiesiai sviesiai kad pofik ta lietuva. galvoji Rytui Eurocupas nesvarbu, Neptunui Championu lyga nesvarbu? Kodel kazkokie Armaniai ir PAO isleidzia zaidejus atstovaut kazkokia Lietuva, jei lietuvos klubam pofik ta lietuva? Dabar tai jiems cia nenormali rinktine, bet kai ta nenormali pateks i finalini etapa tada jau visi supisti patriotai pasidarys ir stoves pirmi eileje, nereiks verkti del traumu ir ieskot kitu atmazu. Sabas ir pats viena o gal ir dviem kojom sedi zalgiryje todel ir nieko nesako, nes galvoja kad vistiek pateks finalini etapa. Adomaicio vietoj mesciau nafik ta trenerio posta jei is federacijos nera palaikymo, o kitiems klubams irgi neleist zaideju. Visi keliaklupsciauja vienam klubui, visokiu nuolaidu reikia, tai jiem tvarkarasciai blogi, tai teisejai negerbia ju ir tt, mizniai ir tiek.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-29
+4
Atsakyti
Pranas
Išmesti žalgirį iš LKL ir LKF ir atimti reikėtų licencijos. Manau dabar pusę lietuvos nusisuks nuo šitų eurolygos subinlaiziu. Šiemet jasikevičiaus fuksai pasibaigs ir tada bus pize

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-29
-13
Atsakyti
to simuciukas8
prie ko cia sabas ? kol fiba suda mals ir tyciosis is krepsinio su rinktiniu parodijom, tol ir ziuresi treciaruses rinktines, nei nba, nei eurolyga nieko nestapdys ir nesokines pagal sveicaro uzgaidas
2018-08-29
+5
Atsakyti
RealusKoks cia kaushas sako, kad pasiruosimas sezonui prasidedavo rugsejo pab.? Zalgirio pirmos oficialios varzybos rugsejo 22 d.
Tai , kad pirmos oficialios Eurolygos spalio 12 , LKL gales Sobeckiai zaisti , vistiek Zalgiris pradzioje sezono i LKL rimtai neziuri ir tik pritrina suoleli , visus izleisdamas po 15 min. zaisti ir tik tie kuriems sekasi gauna 20min.
2018-08-29
-2
Atsakyti
Na Sabonis vistiek nieko nepasakys , as tiesa pasakius is jo nieko ir nesitikiu. Kai FIBA spausdavo - jis tyledavo ir dabar kai Zalgiris issidirbineja ar issi######## - jis tyles. Viskas liks po senovei , aisku jau antrus metus taip , laikas gal jau ir prisitaikyti butu? Neveltui Motiejunas sako - kol yra Arvydas, mes suprasime jų poziciją ir norėsime padėti. Tai lyg ir primena , kad Arvydas geras kai tyli , nes jis geras savo tylejimu :)
2018-08-29
+14
Atsakyti
to algis
zinoma rytfani, butent tavo deka ir egzistuoja
2018-08-29
+4
Atsakyti
Algis
Tegul žalgiris prisimins kuo dėka klubas iki šiol egzistuoja. Visa lietuva pidarams pinigus aukojo. Valstybinės įmonės paskolas davė . O jie dabar lietuvai nugarą atsuka. Gėda

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-29
+8
Atsakyti
to virgis
ko tu vien tos eurolygos isikabines ? dar ir nba yra jei ka, kur visos ryskiausios rinktiniu zvaigzdes zaidzia nba, pvz finalininku serbu teodosic, bogdanovic, bjelica, jokic, marjanovic, slovenu doncic, dragic. Tai kiek idomios ir lygiavertes sitos komandos be ryskiausiu savo zaideju ? eurolyga irgi seka nba komerciniu keliu, kuria kokybiska ir ziurovam patrauklu turnyra su daug geru komandu, atkakliu rungtyniu ir itemptu grafiku kai daznai po kelias rungtynes i savaite, tai kodel turetu viska griaut del fibos nesamoniu kurie pries kelis metus visiem grasino susidorojimu ? taigi akivaizdu kam cia reik taikytis su situacija, ir tai tikrai ne profesonaliem ir algas mokantiem klubam. Beto jei esi tikras krepsinio sirgalius, turetum atsizvelgt ir ziuret bendrus interesus, nes jei zalgiris visus isleidines per tuos langus, tai manai tures sansu rimciau pakovot del atkrintamuju eurolygoj pries daug turtingesnes komandas ? jei matai apklausa, tai 2/3 uz tai kad zaidejai nebutu isleidziami, o rinktinej proga pasireikst ir atsiskleist jaunesniem ir maziau pasiekusiem, taip keliant bendra krepsinio lygi
2018-08-29
-14
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 105

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.