Prostitutes pasisamdžiusiems japonams skirta diskvalifikacija

2018-08-29 22:40

Azijos žaidynių metu su prostitutėmis šėlioję keturi Japonijos krepšininkai sulaukė nuosprendžio. Šalies krepšinio asociacija paskelbė, jog Yuya Nagayoshi, Takuya Hashimoto, Takuma Sato ir Keita Imamura buvo skirta vienerių metų diskvalifikacija. 

Pasak vadovės Yuko Mitsuya, šiems atletams trūko „savigarbos ir atsakomybės jausmo“, ką turėtų jausti kiekvienas šalies atstovas.

„Metų trukmės draudimas yra pakankamas šiems sportininkams, tačiau aš vis tiek jiems noriu suteikti antrąjį šansą (po diskvalifikacijos – aut. past.). Susisieksiu su jų klubais ir diskutuosime, kaip galime juos konsultuoti“, – pridėjo Mitsuya.

Minėtas krepšininkų ketvertas košės prisivirė, kai laisvos dienos metu buvo pastebėti Džakartos raudonųjų žibintų kvartale, o vėliau su prostitutėmis viename iš viešbučių. Šiai informacijai pasiekus Japonijos delegaciją, žaidėjai iš karto buvo išsiųsti namo.

Mitsuya teigimu, dėl kilusio skandalo kentės ji pati ir dar trys asociacijos darbuotojai. Jai bus nuskaičiuota 10 proc. nuo artėjančių trijų atlyginimų, o kitiems – nuo artėjančių dviejų.



Komentarai:

sacre
neveltui urodai suvarzyti , debilu tauta
2018-08-30
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.