Stephensonas: „LeBronas labai norėjo mane matyti „Lakers“ gretose“

2018-08-30 21:26
Nuotr.: USA Today-Scanpix
Nuotr. USA Today-Scanpix
  • Stephensonui apie LeBrono susidomėjimą pranešė Magicas Johnsonas

  • Buvęs „Pacers“ narys išgarsėjo savo elgesiu bandant išvesti Jamesą iš kantrybės

  • Pats Stephensonas tikisi, jog LeBronas lieps jam užsiimti varžovų provokacijomis

Pastaraisiais metais bene labiausiai iš kantrybės LeBroną Jamesą išvesti bandęs Lance‘as Stephensonas teigia, jog jo naujasis komandos draugas jį itin troško matyti Los Andželo „Lakers“ klube.

„Man paskambino Magicas Johnsonas ir patikino, jog LeBronas manimi yra itin susidomėjęs ir nori matyti komandoje, – pasakojo Stephensonas. – Paprašiau, jog „Lakers“ man duotų kelias valandas atsakymui.“

„Nusprendžiau čia atvykti ir tikiuosi, jog kartu laimėsime daug rungtynių bei gerai praleisime laiką“, – lūkesčiais pasidalijo „Lakers“ naujokas.

Pats krepšininkas pagarsėjo, kuomet prieš LeBroną naudojo visus įmanomus būdus stengiantis išvesti jį iš kantrybės. Pūtimas į ausį, vaidyba, įsikišimas į varžovų pasitarimus – viso šito Stephensonas tikisi ir naujojoje ekipoje.

„Taip, jis man tikriausiai lieps erzinti varžovus. Bus linksma su juo žaisti ir laimėti rungtynes – tai bus labai įdomūs metai“, – tikino buvęs Domantos Saboni komandos draugas.

Praėjusiame sezone Stephensonas vidutiniškai pelnė po 9,2 taško, atkovojo po 5,9 kamuolio ir atliko po 2,9 rezultatyvaus perdavimo.

Epizodai iš Stephensono repertuaro prieš LeBroną:



Komentarai:

In da house babies
Nuuu sitas tai velnias geras :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-31
+8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.