Italijos rinktinės trenerio suerzintas Belinelli davė atsaką

2018-09-05 16:41
Nuotr.: Fotodiena.lt/M.Baranauskas
Nuotr. Fotodiena.lt/M.Baranauskas

Artėjantį rudens langą praleisiantį Marco Belinelli supykdė Italijos rinktinės vyr. trenerio Romeo Sacchetti pasisakymai dėl komandai nepadėsiančių šalies žvaigždžių.

Specialistas interviu metu pareiškė, kad neatvyksiantys krepšininkai pasielgė savanaudiškai ir neva stokoja patriotizmo, o prisijungsiančius Luigi Datome ir Nicolo Melli aukštino dėl jų sprendimo.

Belinelli tokių pareiškimų praleisti negalėjo.

„Kai kurie Sacchetti pasisakymai mane suglumino, – teigė jis. – Po sprendimo neatvykti į rinktinę iškilo kontroversiškų pareiškimų, suerzinusių mane. Visuomet buvau nuoširdus Sacchetti, Brunamonti ir prezidentui Petrucci. Kad būtų aiškiau, pasakysiu taip – kai kuriems žmonėms nerūpi rinktinė arba rinktinei nerūpi žaidėjai. 

Jeigu kyla kokių problemų dėl mano priimto sprendimo, norėčiau, kad Romeo kreiptųsi į mane asmeniškai, o ne kritikuotų ir apie tai kalbėtų viešai.“

Permainų vasarą išgyvenantis 32-ejų gynėjas liepos mėnesį antrąkart karjeroje sukirto rankomis su San Antonijaus „Spurs“, kurioje jam iš naujo teks įrodinėti savo galimybes. 

„Atrankos langai yra rengiami arti NBA sezono starto ir tai apsunkina situaciją arba išvis ją paverčia neįmanoma daugeliui krepšininkų. Tai patvirtina faktas, kad 80 proc. NBA krepšininkų nedalyvauja šiame lange. Italijos rinktinės rungtynės yra ypatingai arti „Spurs“ ikisezoninės treniruočių stovykos pradžios, o joje aš turiu pasirodyti būdamas puikios sportinės formos“, – kalbėjo Belinelli.

Antrajame atrankos etape kartu su Lietuva J grupėje kovosianti Italija rugsėjo lange 14-ąją dieną namuose susikaus su Lenkija, o 17-ąją išvykoje ginklus surems su Vengrija.

J grupė

Pos
Komanda
GM
W
L
HW
HL
Diff
1 Lietuvos rinktinė 6 6 0 3 0 26.7
2 Italijos rinktinė 6 4 2 2 1 11.5
3 Nyderlandų rinktinė 6 3 3 3 0 3
4 Lenkijos rinktinė 6 3 3 2 1 4.3
5 Kroatijos rinktinė 6 3 3 1 2 2
6 Vengrijos rinktinė 6 3 3 2 1 -1.2


Komentarai:

Kazkas
Anonimas debile jie pateks reikia te dvieju pergaliu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-09-05
-1
Atsakyti
Anonimas
keista, kad cia bliauna visi, kodel be nba zaideju vyksta atrankos. visu pirma nereikejo tu gaidisku atranku daryti arba vasara skirti atskira cempionata kaip atranka. dabar ziuri i antras pagal pajeguma rinktines, del ko kencia kai kurios stiprios rinktines, kurios neturi tokiu zaideju resursu kaip lietuva ir del to i pasaulio cempionata gali nepatekti.
2018-09-05
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.