Išankstinę bilietų prekybą pradėjęs „Rytas“ žiūrovus vilioja intriguojančiomis rungtynėmis

2018-09-11 17:14
Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Nuotr. Fotodiena.lt/J.Elinskas
  • Pirmąsias dvejas rungtynes namuose vilniečiai sužais „Ryto“ arenoje, kur priims Utenos „Juventus“ bei Prienų „Skycop“

  • „Siemens“ arenoje sostinės ekipa Europos taurėje susitiks su Malagos „Unicaja“, o Lietuvos krepšinio lygoje su Kauno „Žalgiriu“

  • Bilietų kainos prasideda nuo 6 eurų

Vilniaus „Ryto“ klubas antradienį pradėjo išankstinę bilietų prekybą į 2018-2019 m. sezono rungtynes Europos taurėje bei „Betsafe-LKL“ čempionate. Visi sostinės aistruoliai jau gali įsigyti pavienius bilietus į pirmas keturias naujųjų krepšinio metų kovas, o startas žada būti itin intriguojantis.

Pirmąsias dvejas rungtynes namuose vilniečiai sužais „Ryto“ arenoje, kurioje priims pavojingąjį bei šiame tarpsezonyje sustiprėjusį Utenos „Juventus“, o vėliau į Vilnių sugrįš Mindaugas Lukauskis bei atsinaujinęs Prienų „Skycop“.

Didelio dėmesio turėtų sulaukti pirmoji spalio mėnesio savaitė, kurios metu „Siemens“ areną aplankys du itin pavojingi varžovai. Spalio 2-ąją „Rytas“ namuose priims 16-a iš pastarųjų 17-os sezonų Eurolygoje rungtyniavusią Malagos „Unicaja“, o jau spalio 7 dieną vilniečių laukia pirmasis žūtbūtinis mūšis su Kauno „Žalgiriu“.

„Sezono startas mūsų komandai lengvas nebus, todėl kviečiu visus vilniečius užpildyti areną ir atiduoti savo balsus bei energiją rungtynėse, – sostinės aistruolius ragino klubo sporto direktorius Linas Kleiza. – Šių metų ekipa ketina demonstruoti dar gražesnį akiai krepšinį, griūti dėl kiekvieno kamuolio aikštėje, o varžovai laukia visiems puikiai pažįstami. Krepšinio sezonas startuoja jau netrukus ir labai nekantraujame sirgaliams parodyti atsinaujinusią sostinės ekipą.“

Praėjusiais metais vilniečiams iki pergalės pirmajame sezono mače su „Žalgiriu“ pritrūko vos kelių sėkmingų atakų rungtynių pabaigoje, o vėliau buvo laimėti du mačai paeiliui. Tai bus pirmoji „Ryto“ bei „Žalgirio“ akistata nuo praėjusio sezono „Betsafe-LKL“ finalo.

Sostinės klubo sirgaliai „Tiketoje“ gali iš anksto pasirūpinti bilietais į „Betsafe-LKL“ čempionato kovas su „Juventus“, „Skycop“ ir „Žalgiriu“ bei Europos taurės mačą su „Unicaja“. Bilietai – nuo 6 eurų.



Komentarai:

hm
Garantuoju kad su Unicaja ateis kokie 6 tukst. Kai Lietuva Latvija tik 4000 susirinko.
2018-09-11
-9
Atsakyti
Ir vel prasideda - zutbutinis musis su Zalgiriu. Kam jis cia toks zutbutinis?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-09-11
+7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.