Rumunijoje vietiniai peiliu stipriai sužalojo du JAV krepšininkus

2018-09-17 09:01
Nuotr.: „Ežerūnas“
Nuotr. „Ežerūnas“

Krepšininkams iš Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) kelionė į vieno Rumunijos miestų naktinį klubą baigėsi itin skaudžiai.

Rytų Rumunijos mieste Breiloje rungtyniaujantys amerikiečiai, Darrellas Bowie ir Josephas McClainas, buvo sužeisti peiliu.

JAV žiniasklaidoje skelbiama, kad du atletai buvo sužaloti konflikto su vietiniais metu. Abu amerikiečiai nedelsiant buvo išgabenti į ligoninę.

Vieno iš atleto, Bowie, situacija kol kas yra sunki, kadangi jam teko ne vienas, o bent keli dūriai į pilvo sritį. Sraigtasparniu jis buvo išgabentas į Rumunijos sostinės Bukarešto ligoninę, kuri yra didesnė nei Breilos mieste. 

McClaino būklė yra stabili. Jam buvo atlikta operacija ir šis jau bendrauja su aplinkiniais. Šis 25-erių atletas prieš dvejus metus lankėsi Lietuvoje, kur su JAV laisvaisiais agentais pasirodė draugiškose rungtynėse su Lietuvos komandomis.

Šie krepšininkai rungtyniauja „ACS Cusa“ klube, kur be jų žaidžia dar du amerikiečiai.



Komentarai:

Anonimas
ko noret is cigonyno
2018-09-17
+10
Atsakyti
Mar
Norejo pasitusint gavo peili I pilva, adaptu salyje to laisvai galima tiketis

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-09-17
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.