Iš „Spurs“ persikėlęs Greenas labiausiai nekantrauja suvienyti jėgas su Valančiūnu

2018-09-21 09:16
Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix

Kartu su Kawhi Leonardu iš San Antonijaus „Spurs“ į Toronto „Raptors“ išsiųstas Danny Greenas išsirinko savo favoritą Kanados klube. Juo tapo ne kas kitas, o septintąjį sezoną „Raptors“ komandoje pasitinkantis lietuvis Jonas Valančiūnas.

31-erių Greenas laisvos formos pokalbių laidoje sulaukė tiesaus klausimo, su kuriuo Toronto ekipos žaidėju jis nekantrauja susivienyti aikštėje. Gynėjas iš pradžių pareiškė trokštantis vėl pamatyti rungtyniaujantį Leonardą ir iš karto pradėjo rinktis iš naujųjų bendražygių „Raptors“ gretose.

„Su JV, – pareiškė Greenas, privertęs nustebti klausytojus. – Dėl to, kad jis yra aukštaūgis, galintis atlikti perdavimą. Nėra tiek daug centrų, galinčių asistuoti taip gerai, kaip daro Jonas, kuris ir mėgsta tai daryti. Aišku, mums visiems patinka rinkti taškus. Bet įkirtus į baudos aikštelę, gali stebėti, kaip jis atmeta kamuolį. Taip pat jis veikiausiai suteiks man daugiausiai laisvės statydamas užtvaras. 

Jonas atrodo paprastas vaikinukas, stiprus fiziškai. Laukiu, kada galėsiu pamatyti, kaip mums seksis žaisti kartu.“

Tarpusavio supratimą Greenas su Valančiūnu galės pradėti glūdinti juo nuo kitos savaitės – „Raptors“ rugsėjo 25-ąją renkasi į treniruočių stovyklą, kurią vainikuos penkerių draugiškų rungtynių maratonas: su Portlando „Trail Blazers“, Jutos „Jazz“, Melburno „United“ iš Australijos, Bruklino „Nets“ ir Naujojo Orleano „Pelicans“.

Greenas Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) žaidžia nuo 2009 metų, kada jį 46-u šaukimu pasirinko Klivlando „Cavaliers“. Krepšininkas iš pradžių savo vertę daugiausiai įrodinėjo dukterinėje lygoje, tačiau nuo 2011 m. tapo tvirtu „Spurs“ ramsčiu.



Komentarai:

GaudėnasJ
Geras sez nusimato craptors. Senei reikejo keist DD, jis playoff nulinis. Tik leonardo forma idomi

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-09-21
-6
Atsakyti
Ernis
Leonardas ir greenas tikrai sustiprins raptors

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-09-21
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.