Auklėtinių sukurta švente džiaugęsis Šeškus: „Fantastiški dalykai“

2018-09-23 21:13
Nuotr.: Fotodiena.lt/J. Elinskas

Persiformavęs Prienų „Skycop“ klubas LKL sezoną pradėjo pergalinga nata. 13 tritaškių pataikę Virginijaus Šeškaus auklėtiniai savo aikštėje 93:78 nukovė Panevėžio „Lietkabelį“ ir sekmadienį Prienuose sukūrė šventę.

„Labai malonu, praeitais metais pirmos pergalės teko laukti pusantro mėnesio, – po mačo emocijomis dalijosi Šeškus. – Šiais metais pirmose rungtynėse pirma pergalė, manau, prieš stiprų varžovą. Tai – komanda, kuri sezono metu eis į priekį, nes sudėtis yra tikrai galinga. Manau, visoms komandoms trūksta susižaidimo, bet šiandien mes labiau norėjome laimėti. 

Puikūs visi statistiniai duomenys: 11 klaidų, 31 rezultatyvus perdavimas, 56 proc. tritaškių taiklumas. Fantastiški dalykai. Mūsų veteranai parodė, ką gali. Visi šnekėjo, bet pažiūrėkite ant kiek protingai žaidėme. „Lietkabelis“ naudojo sistemas, keitėsi (ginamaisiais – aut. past.). Tikrai mes išnaudojome.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
11
Naudingumas
29
Perimti kamuoliai
3
Rezultatyvūs perdavimai
11

Realiai mes nebuvome tiek daug pasiruošę, kad taip gerai viską išnaudoti, o išėjo tikrai labai gerai. Norėčiau vyrams padėkoti už pergalę, nes treneriui tai yra svarbu į ateitį. Tik pergalės duoda pozityvumo.“

Prieniškiai dar ketvirtojo kėlinio viduryje buvo priekyje 18 taškų persvara (79:61), bet tuomet vos neprisižaidė – 12:2 spurtavę panevėžiečiai bandė grįžti į rungtynes. Šeškus pernelyg šios atkarpos nesureikšmino ir turėjo tam paaiškinimą.

„Būna, komanda, kuri pradeda daugiau pirmauti, visą laiką negali... Būna kartais pabėga. Kai tuo momentu pirmavome, gavome du tritaškius, jie irgi pamatė, kad nebėra, kur trauktis. Pradėjo mesti sunkius metimus ir pataikė. Buvo likę aštuoni taškai, bet mes radome jėgų atsitiesti. Tai – labai svarbu“, – auklėtiniais džiaugėsi Šeškus.



Komentarai:

FDSF
Šeškaus pirtelė išėjo į nauda visiems
2018-09-23
-16
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.